PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z gra online

Tyrrant
12-12-2010, 20:21
To moj pierwszy post-szkoda ze zaczynam od tego dzialu- wiec przedewszystkim witam wszystkich.

Mam problem z trybem multiplayer. Mam oryginal, zalozylem konto na GamespyID, mimo to pokazuje mi sie "nieprawidlowe haslo..." czy cos w ten desen. Gra byla kupiona w anglii- mozliwe ze w sklepie gdzie sprzedaja rowniez uzywane gry-nie jestem pewien z jakiego stojaka ja porwalem:), wiec jest opcja ze ktos uzywal juz tej plyty do gry po necie, moze to ma cos z tym wspolnego??
Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi.

ps. medievala mam spathowanego do 1.2 i spolszczonego.

kuroi
12-12-2010, 20:34
Wgraj patch 1.3, bo na niższych raczej nikt nie gra.

Upewnij sie, że dobrze wpisałeś cd-key, bo podczas instalacji nie wywala błędu jak się go źle wpisze (o ile dobrze pamiętam) poszukaj w rejestrze ;)

Tyrrant
12-12-2010, 20:38
Cd-key mam dobrze wpisany, sprawdzalem. Po spatchowaniu bede mogl kontynuowac biezaca kampanie czy bede musial od nowa zaczynac??

Rossoneri
12-12-2010, 20:57
A ja zapytam tak. Kupiłeś grę w pudełku, owinięte folią? Nie ma opcji aby ktoś zabrał Ci klucz. No chyba, że od kogoś kupiłeś, to zwyczajnie zostałeś zrobiony w ciula.

Samick
13-12-2010, 01:19
A ja zapytam tak. Kupiłeś grę w pudełku, owinięte folią? Nie ma opcji aby ktoś zabrał Ci klucz. No chyba, że od kogoś kupiłeś, to zwyczajnie zostałeś zrobiony w ciula.

I wtedy pozostaje Tobie gra przez Hamachi lub oczekiwanie na chętnych w RameRangerze.