Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ROZWIĄZANE] Jak zmienić wersję językową z PL na RUS?

ordenus22
20-12-2010, 09:56
Mam Medieval 2 total war + dodatek Kingdoms w polskiej wersji językowej ale potrzebuję zmienić język na rosyjski. Wgrałem patch 1.5 rus nic to nie dało, próbowałem zmieniać język w rejestrze HKEY_LOCAL_MACHINE>Software>SEGA>Medieval 2 Total war wstawiając "russian" jako język ale nic to nie dało. Na rosyjskiej stronie podane jest coś takiego: 'Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://empiretw.ru/board/style_images/to_u.gif');}", ale kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi.

ordenus22
21-12-2010, 08:49
Wiem już jak to zrobić, dowiedziałem się na rosyjskim forum, dostałem nawet plik, który zmienia wersję językową w podstawce (localized.pack), ale potrzebuję jeszcze 4 takich plików do Kingdoms (do 4 kampanii). Czekam aż ktoś na rosyjskim forum się zmiłuję i mi je prześle. Pomyślałem, że może ktoś z Was jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności ma takie pliki, (muszą być one z rosyjskiej wersji językowej) w co wątpię, ale zapytać zawsze można.