PDA

Zobacz pełną wersję : Belizariusz-Zakapior-san

Belizariusz
23-12-2010, 22:40
Gracie do 5 zwycięstw. W przypadku remisu, ostatnią decydującą bitwę gracie w systemie Wandalowie vs Słowianie. Powodzenia i niech wygra lepszy :)

Deadline dla meczu o 3 miejsce: 4 stycznia godz.24.

Belizariusz
23-12-2010, 22:55
Nie wiem jak Ty, ale chciałbym żebyśmy zagrali to przed Sylwestrem. Będę miał czas w niedzielę od 20 do 24. Potem być może we wtorek wieczorem (ale to jeszcze napiszę), a na pewno w środę od 14 do 24 i w czwartek rano nawet od 8 do 16. Potem dopiero 2-3 stycznia bym miał czas. Biorąc pod uwagę nasze problemy z zagraniem ostatnio, przydałby nam się ktoś trzeci do shostowania gry. Spytam Witię czy byłby na tyle uprzejmy żeby nam shostować gry tylko podaj mi jakiś termin kiedy możesz zagrać :)

Zakapior-san
23-12-2010, 22:56
Może 28 grudnia, mam akurat urodziny :mrgreen:

Belizariusz
23-12-2010, 23:26
Heh akurat 28 to wtorek, a nie wiem czy będę miał wtedy czas. A jak jest u Ciebie z czasem w niedzielę?

Belizariusz
27-12-2010, 01:00
hej więc tak od teraz do wtorku wieczorem nie będzie ze mną kontaktu. Więc Witia zgodził się nam gry shostowac w środę o 20, ale zaznaczył, że może się to nie udać bo jest teraz w domu gdzie ma innego neta niż ostatnim razem i ma czasami problemy z wbijaniem do gier. Także na wszelki wypadek popytaj kogoś z tych graczy do których udawało Ci się wbić czy by nam gry nie shostowali. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :)

Witia
28-12-2010, 12:59
No właśnie niestety nie będę miał możliwości postawić wam serwera w środę o tej godzinie, co zresztą z powodu łącza tak czy owak by się nie udało.

Sory że informuję dzień przed terminem, ale teraz dowiedziałem się że nie będzie mnie w środę w domu. Najmocniej przepraszam.

Myślę że bez trudu znajdziecie nowego hosta ;)

Zakapior-san
29-12-2010, 22:16
Dzęki uprzejmości Mnila, który shostował nam gry rozegraliśmy mecz o 3 miejsce. Wygrałem 5-2. Dziękuję Belizariuszowi za ciekawe gry (zwłaszcza za starcie berberowie- rzym wschodni) oraz Mnilowi za hostowanie.

Belizariusz
29-12-2010, 22:34
Potwierdzam wynik. Dzięki za gry i gratuluje :)

Belizariusz - Zakapior-san 2-5

Burgundowie-Goci 0-1
Sassanidzi-Wschodni Rzym 0-2
Frankowie-Romano-brytowie 1-2
wschodni Rzym-Berberowie 1-3
Sasi-Sassanidzi 2-3
zachodni Rzym-Sasi 2-4
Romano-brytowie-zachodni Rzym 2-5

Dziękuję Mnilowi za shostowanie gier :)