Zobacz pełną wersję : Bożonarodzeniowy temat forumowy, czyli życzenia od Was ;)
Sovereign21
24-12-2010, 12:06
Wszystkim forumowiczom z okazji Świąt Bożego narodzenia życzę duuuuużo florenów, mało buntów, lojalnych generałów, agentów, którzy nie dają się zabić, księżniczek, które nie dają się zhańbić, oraz dużo szczęścia, fajnych prezentów od najbliższych i żebyście święta w atmosferze pogodnej spędzili ;)
Sovi ;)
P.S. Indywidualne życzenia świąteczne proszę składać tutaj. Ja przede wszystkim życzę całej społeczności admińsko-moderatorskiej jak najmniej offtopu w postach, coby się biedacy mogli zająć swoimi rodzinami i nacieszyć się życiem prywatnym a nie pół dnia spędzać broniąc honoru forum :D
To chyba bardzie do tawerny ten temat pasuję ;)
Wszystkiego dobrego, zdrowia, szczęścia, przyjemności, dobrej zabawy
i żeby Shogun 2 było najlepszą grą z serii.
Życzy Dawid :P
Sovereign21
24-12-2010, 12:19
No tak, ale ja tylko siedzę w Dziale M2TW, dla mnie inne działy to jak inne światy ;)
Żeby wasze miecze pozostały ostre by tępić wrogów :D
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, życzy
Michaś :mrgreen:
Maximus XI
24-12-2010, 13:25
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku życzy
"Dobroduszny" moderator :D
Wspaniałych i Radosnych Świąt! :!:
Dzięki za kolejny, fajnie spędzony rok z Wami ;* :*
Brave
PS. Przenieście to do tawerny.
Spełnienia marzeń tych realnych i tych nierealnych (takie jak super wypasisty mod etc.). ;]
Sovereign21
24-12-2010, 22:49
No właśnie, proszę o przeniesienie do tawerny (mój błąd :()
EDIT: Poprawiłem nazwę tematu coby ludzie wiedzieli o co chodzi ;)
Wesołych, pogodnych, radosnych świąt. Niech będą one dla was przerwą od oblegania twierdz i tępienia wrogów :D
Dużo zdrowia, eeee.... To banalne :) Dużo seksu, aaaaa..... To normalne :) Dużo alkoholu, hmmm.... To zbyt proste :) Dużo miłości, rrrr To radosne ;* Dużo kasy, eee nie wiem skąd :) Oj, po prostu życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Pijanego Roku....oj... to znaczy Nowego :D !!!!!!
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, nie połykaj z karpia ości, nie jedz bombek, nie pal siana, jedz pierogi, lep bałwana, a w sylwestra, pij browara do samego rana!
Eeee... no to jeszcze ja :D Szczęśliwego Nowego Roku ( z Shogunem 2 ;) )
Brave, żeby Ci się avatar odnalazł :lol:
Sam Vimes
01-01-2011, 00:39
szczęśliwego nowego Roku!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Samych sukcesów, radości i pomyślności ;)