Zobacz pełną wersję : AKTUALIZACJE
Witam was serdecznie. Grę Empire jak i Napoleon zakupiłem w Sierpniu 2010r do Listopada posiadałem wszystkie płatne DLC do obu gier. I mam pytanie czy coś wiecie na temat kolejnych aktualizacji np do Empire?? Bo gra chyba nie jest w 100% zadowalająca. Ostatnia aktualizacja była parę miesięcy temu ale nie wiem czy się łudzę czy tez nie czekając na kolejne patche??
Kolejnych patchy, lub DLC do e:tw nie będzie już na pewno, zresztą i tak dużo nie pomagały 8-)
Jedynym ratunkiem są modyfikacje, ale to rozmowa na inny dział ;)
jakubek199678
06-01-2011, 17:25
Możliwe, że do Napoleona będzie jeszcze jakiś patch
Myślałem że coś wiecie więcej niż tylko "może" no ale ok. Bardziej by mi zależało na patchu do Empire bo do poprawienia pewnie jeszcze sporo jest ale pewnie wszelkie aktualizacje do Empire i Napoleona już nie wyjdą bo teraz się liczy Shogun 2
jakubek199678
14-02-2011, 17:59
Teraz to juz pewnie nie bedzie zadnego patcha bo twórcy dokańczaja Shoguna 2 wiec w 99,9% nie bedzie ;)
na 100% nie będzie, Empire jest zapomniany już od Napoleona więc nawet nie ma co liczyć :)