Zobacz pełną wersję : pomocy!!
pomocy! pomóżcie mam md2 i empire ten sam problem.W miarę postępu gry przycina mi grafikę (tylko pole walki) czyli stop klatka, stop klatka. Nie miałem tych problemów z shogunem md1 Jak to usunąć.
Nezahualcoyotl
08-01-2011, 15:59
Nowy procek+nowa karta=nowy komp ;)
Mozesz sciagnac updaty do obecnego osprzetowania ale to raczej nie pomoze.Shogun oraz Medek 1 to nizsza klasa graficzna wobec Medka 2 a zwlaszcza Empire ;)
Chyba nie tutaj problem, bo kompa mam podrasowanego, no chyba że karta Gce fx 5500 to już złom ,generalnie wymagania osprzętowe pod medka2 i nawet empire spełniam z nawiązką :!: jakieś inne propozycje dla początkującego hopy?
Ja mam taki motyw, że obok godziny i daty mam taką ikonkę do zwiększania wydajności komputera. Czyli przełączam z trybu oszczędnego na tryb roboczy, w ten sposób zyskuję dodatkową moc i Empire śmiga. Inaczej mam tak jak Ty piszesz (ale tylko przy maksymalnym przyspieszeniu w trakcie bitwy).