Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Manufaktura ceramiki.

N3q
22-01-2011, 21:42
Witam. Mam pytanie. Gram sobie z kolegą w kampanie multiplayer i dobrnęliśmy do technologi obrabiarek. W opisie można przeczytać, że zezwala na budowę manufaktur ceramik. Teraz tu się pojawia moje pytanie, gdzie można owe manufakturia budować? Nadmienię, iż nie da się tego zrobić w miasteczkach. Ktoś może wie, gdzie wybudować owe budynki? Z góry dziękuję za pomoc.

jakubek199678
23-01-2011, 11:35
Wokół miast powinny byc budynki do budowania a jesli nie to np z jakiegos zakladu mozna to przebudowac na takową fabrykę

tommytauzen
25-01-2011, 10:42
Witam. Mam pytanie. Gram sobie z kolegą w kampanie multiplayer i dobrnęliśmy do technologi obrabiarek. W opisie można przeczytać, że zezwala na budowę manufaktur ceramik. Teraz tu się pojawia moje pytanie, gdzie można owe manufakturia budować? Nadmienię, iż nie da się tego zrobić w miasteczkach. Ktoś może wie, gdzie wybudować owe budynki? Z góry dziękuję za pomoc.
Z tego co sobie na szybko przypominam taka możliwość istnieje w sektorze Jerozolima jest tam port i jedno miasteczko i w tym właśnie miasteczku istnieje takowa możliwość. Więcej takich przypadków nie umie sobie przypomnieć na bank ich brak w Ameryce i Europie i Afryce mogą być Indiach ale na 100% nie jestem pewien tak jak w pozostałych przypadkach.