creative2
25-01-2011, 22:56
Wiem ,że to było ,ale przerabiałem to co znalazłem na forum ,co dotyczy odblokowania Polski i innych i niestety nie umiem sobie z tym poradzić.Moja prośba aby napisać krok po kroku co i jak bo się pogubiłem ,a jestem świeżym graczem tak ze z góry dzięki za pomoc.
Na tym forum zdanie zaczynamy dużą literą ,stosujemy znaki interpunkcyjne i poprawną ortografię.Sareth
Zależy wszystko od tego kim chcesz grać.Jeżeli chcesz grać tylko Polską albo Grecją lub jeszcze chyba Portugalią lub Hiszpanią (nie pamiętam dokładnie) to polecam ten mod o którym jest mój temat na forum-bez problemu znajdziesz ;) Gdyż oprócz polski jest tam możliwość grania tymi państwami co wymieniłem i tylko one będą na mapie nie będzie innych. A jeżeli np Węgrami to polecam najnowszy NTF. Wystarczy że go ściągniesz i włączysz plik .exe i on ci się sam zainstaluje ;) Przynajmniej ja tak miałem :D