PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z M2TW

Mocin
30-01-2011, 20:49
Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo już mi ręce opadają. Podczas gry w losowych momentach (tzn. nigdy nie wiadomo kiedy) monitor przechodzi w stan uśpienia (kontrolka zmienia się na pomarańczową), słychać zapętlone dźwięki z gry i czasem wyskakuje jakiś błąd, którego nie jestem w stanie zobaczyć, a czasem komputer się resetuje bez błędu. Wersja gry to 1.03 więc chyba najnowsza.

frykar85
31-01-2011, 17:57
Witam, co do wersji gry to aktualnie najnowszy jest patch 1.3. Natomiast co do problemu to trudno powiedzieć. Mogą to być sterowniki od karty graficznej, direct x, najwyższe detale w opcjach gry i komp sobie nie radzi. Musisz popróbować z tym i zobaczysz czy dało efekt. Jak nie to może reinstalacja gry? Osobiście nie miałem takiego problemu, więc dokładnie nie mogę pomóc. Ale może, moje wskazówki będą przydatne.

eeerobert
31-01-2011, 22:05
W sumie to ja mam coś podobnego. CTD z komunikatem "Medival 2 napotka", czasem reset, a czasem niebieski ekran. Dzieje się to bez względu na ustawienia, a kompa mam takiego, że Medka powinien udźwignąć spokojnie. U mie to wina komputera, bo zawiesza się nie tylko w czasie gry w Medka, ale przy Medku i GG wyjątkowo często, więc może u ciebie też problem tkwi w komputerze. Jak działają inne programy?

Mocin
31-01-2011, 22:12
Komputer w czasie przeglądania Internetu i podczas gry w inne gry działa bezproblemowo. Tylko przy Medku takie cyrki się dzieją, a kompa też mam takiego, że powinien spokojnie go uciągnąć.