Zobacz pełną wersję : Problem z instalacją Kingdoms
Zaczne od tego że podstawa jest w wersji angielskiej, kupiona dawno temu, i po dłuższej przerwie odświeżyłem swój kontakt zaczynając od RTW i teraz przyszła kolej na medka 2. I tu pojawia sie problem, ponieważ podstawka jest w wersji en, a Kingdoms w wersji pl wyskakuje niezgodność przy instalacji, da sie coś z tym zrobić czy musze jeszcze raz kupić podstawke tyle że w wersji pl? Z góry dziękuje za pomoc
Może zainstaluj jakieś spolszczenie . A nie można zmienić języka w czasie instalacji Kingdoms na eng ?
Spolszczenie jest zainstalowane tylko że nie zmienia to faktu że gra dalej jest w wersji english (najwidoczniej w małym stopniu musi sie różnić w plikach, nawet po spolszczeniu), chodzi o to że w czasie instalacji wyskakuje że gry nie da sie zaistalować na wersję english nawet kiedy jako jeżyk wybieram angielski
FAQ (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=98&t=424)
Oooo dzięki, jak szukałem w wyszukiwarce to nic na temat nie wyskakiwało, a nie pomyślałem żeby w FAQ sprawdzić ; )