Zobacz pełną wersję : Nieokreślony błąd multiplayer
Mam pewien problem z Empire. Mianowicie chciałem sobie zagrać w multi jednak nie mogę się z nikim połączyć bo otrzymuje komunikat "Nie udało się połączyć. Nieokreślony błąd". Sprawdzając czy to może wina tego że wszyscy grają na modach chciałem założyć własną grę, jednak przy próbie założenia pokoju dostałem ten sam komunikat. Ktoś wie o co chodzi?
polish pride
01-03-2011, 18:53
witam
mialem to samo. nie wiem czy to jest szybki sposob ale skuteczny. ja zrobilem tak- po kilku innych nieudanych sposobach i probach.
wywalilem steama, odinstalowalem empire total war i napoleona. ponownie zainstalowalem te dwie gry z plyty. nie przez steam bo to wieki trwa. i wszystko hula. sa sejfy i wszystkie dodatki do gier.
Na Steamie sprawdziłem spójność plików i już tego błędu nie mam. Niestety teraz przy każdej próbie połączenia mam komunikat, że "gospodarz nie odpowiada".
polish pride
01-03-2011, 22:05
Ooo to dziwne. U mnie smiga bez problemu. Moze po prostu wszedłeś na gre wlasnie ,w ktorej gospodarz nie odpowiada. Sprawdzalem u siebie i jest ok. Odpal gre z 6 lub 8 graczami i zobacz.