PDA

Zobacz pełną wersję : Wasze Małe Rekordy

marcinek131314
24-03-2011, 19:03
Każdy na pewno ma jakieś swoje rekordy (np: największa populacja wmieście czy największa bitwa) chciałbym poznać kilka takich. podam mały wzór dla ułatwienia i podzielę się z wami swoimi (oczywiście wszystko tyczy się kampanii):
1.Największa bitwa (suma ludzi biorących w niej udział po obu stronach) - ponad 16000
2.Największa populacja w mieście - 35000
3.Największe zadane straty w bitwie - 4,300
5.Największy przychód na turę - 25000
6.Najmniejszy przychód na turę - -35000

I wiele wiele innych możecie stosować się do wzoru lub podawać swoje rekordy (mile widziane screeny)
Dziękuję do wiedzenia.

Maharbal
24-03-2011, 21:58
Hmm...mój rekord populacji w mieście to coś około 51 tysięcy-w Kartaginie tyle miałem. Na razie inne nie przychodzą mi do głowy ;)

Idill`a (MZ)
24-03-2011, 23:00
Najbardziej w pamięci utkwiła mi wyprawa jedną armią Germańską, pod dowództwem przywódcy. Mając pod kontrolą niemal identyczną ilość ziem (co na początku). Zaatakowałem Galów( rozgramiając ich), i niemal bez uzupełnień wyprawiłem się na Juliuszów, Senat, Scypionów i Brutusów. Również zwyciężając ich. Poziom oczywiście maksymalny, oraz handicap dla kompa w postaci kilkuset tysięcy denarów na frakcję.

Hmm poza tym pamiętam jeszcze grając Miastami Greckimi, jedną armią pokonałem pod rząd trzy najlepsze( jakie Al potrafi 'zbudować'), pełne armie Brutusów, bez strat zupełnie ( 0 ). A i zaznaczam falanga miała w tym znikomy udział.

A no i muszę się pochwalić na MP, amatorsko mam stoczonych 47 bitew wszystkie wygrane, niepokonany :P
Mam nawet z większości powtórki, kiedyś po zakończeniu już całkowicie kariery wszystkie wrzucę. :D