Zobacz pełną wersję : Grupa H
Belizariusz
22-04-2011, 00:12
Z grupy wychodzą gracze z 1 i 2 miejsca.
Deadline jest do czwartku 5 maja do godz.24.
Obowiązkowo należy zamieścić screenshoty na potwierdzenie wyniku bitwy.
Pierwsza atakuje drużyna, której gracz ma w nicku forumowym najniższą literę w alfabecie (np. A atakuje Z). W drugiej - atakuje drużyna przeciwna.
link do regulaminu- viewtopic.php?f=357&t=8185 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=357&t=8185)
Opiekun grupy-Hetman
Skład grupy:
-G.E.Gribol
-TWS2PL groozin
-[SC]arturro
-{SacredBand}DonVega
-{IPL}Aron
-{Hussars}Nevrast- wykluczony za brak aktywności
[corners=forumbg forumbg-table:1nhq44gx][table=tablebg table1:1nhq44gx][thead:1nhq44gx][th=1:1nhq44gx]Zawodnik[/th:1nhq44gx][th=2:1nhq44gx]Punkty[/th:1nhq44gx][th=3:1nhq44gx]Wygrane bitwy[/th:1nhq44gx][th=4:1nhq44gx]Przegrane bitwy[/th:1nhq44gx][th=5:1nhq44gx]Rozegrane mecze[/th:1nhq44gx][/thead:1nhq44gx]
[tbody:1nhq44gx][tr=bg1:1nhq44gx][td=1,:1nhq44gx]G.E.Gribol[/td:1nhq44gx][td=2,:1nhq44gx]16[/td:1nhq44gx][td=3,:1nhq44gx]8[/td:1nhq44gx][td=4,:1nhq44gx]0[/td:1nhq44gx][td=5,:1nhq44gx]4[/td:1nhq44gx][/tr:1nhq44gx]
[tr=bg2:1nhq44gx][td=1,:1nhq44gx]{SacredBand}DonVega[/td:1nhq44gx][td=2,:1nhq44gx]11[/td:1nhq44gx][td=3,:1nhq44gx]5[/td:1nhq44gx][td=4,:1nhq44gx]3[/td:1nhq44gx][td=5,:1nhq44gx]4[/td:1nhq44gx][/tr:1nhq44gx]
[tr=bg2:1nhq44gx][td=1,:1nhq44gx]TWS2PL groozin[/td:1nhq44gx][td=2,:1nhq44gx]9[/td:1nhq44gx][td=3,:1nhq44gx]4[/td:1nhq44gx][td=4,:1nhq44gx]4[/td:1nhq44gx][td=5,:1nhq44gx]4[/td:1nhq44gx][/tr:1nhq44gx][/tbody:1nhq44gx]
[tr=bg2:1nhq44gx][td=1,:1nhq44gx][SC]arturro[/td:1nhq44gx][td=2,:1nhq44gx]4[/td:1nhq44gx][td=3,:1nhq44gx]1[/td:1nhq44gx][td=4,:1nhq44gx]5[/td:1nhq44gx][td=5,:1nhq44gx]4[/td:1nhq44gx][/tr:1nhq44gx]
[tr=bg2:1nhq44gx][td=1,:1nhq44gx]{IPL}Aron[/td:1nhq44gx][td=2,:1nhq44gx]2[/td:1nhq44gx][td=3,:1nhq44gx]0[/td:1nhq44gx][td=4,:1nhq44gx]6[/td:1nhq44gx][td=5,:1nhq44gx]4[/td:1nhq44gx][/tr:1nhq44gx]
[tr=bg2:1nhq44gx][td=1,:1nhq44gx]{Hussars}Nevrast[/td:1nhq44gx][td=2,:1nhq44gx]-[/td:1nhq44gx][td=3,:1nhq44gx]-[/td:1nhq44gx][td=4,:1nhq44gx]-[/td:1nhq44gx][td=5,:1nhq44gx]-[/td:1nhq44gx][/tr:1nhq44gx][/table:1nhq44gx][/corners:1nhq44gx]
Mecze:
Gribol 2-0 groozin - BRAK SCREENÓW
{SacredBand}DonVega 1-1 TWS2PL groozin
{IPL}Aron 0- 2 groozin
G.E. Gribol 2 : 0 {Sacred Band} Don Vega - BRAK SCREENÓW
G.E. Gribol 2 : 0 IPL Aron - BRAK SCREENÓW
G.E. Gribol 2 : 0 SC Arturro - BRAK SCREENÓW
{SacredBand}DonVega 2 : 0 SC Arturro
groozin 1 : 1 [SC]arturro
DonVega-Aron 2-0 vo.
Arturro-Aron 0-0 vo.
Uzupełniono 5.5.2011, godz 23.30 - Hetman
Witam szanownych przeciwników. Po świętach mogę grać wyłącznie godzinach wieczornych - po 21.30. Co do konkretnego dnia - możemy ustalić na steamie.
Pozdrawiam
równiez do zobaczenia na ubitej zemi po Swietach
W Wieczornych godzinach tak od soboty mogę zagrać ;p
Cześć
Mogę grać od poniedziałku do piątku między 16.00 a 21.00. Weekend majowy chyba odpada, nie będę miał dostępu do kompa. Szczegóły sugeruję omówić na steamie.
Pozdrawiam
Próbowałem sie skontaktować z graczem z naszej grupy IPL{RYCZRZ}ARON. Niestety, on gra tylko w Warbanda, nie odpowiada, gdy sprawdziłem profil, to tam nawet nie ma zainstalowanego Szoguna.
W zwiazku z powyższą, raczej dziwną sytuacją, wnioskuję o wyrzucenie wspomnianej osoby z mistrzostw.
Sluchaj Kolego,
Poszukaj na Koncie dudeken ponieważ posiadam 2 konta, całkiem wylecialo mi z głowy zbyt duzo pracy ( za co przepraszam choc mogłes napisac wiadomosc)
W total war gram od ładnych kilku lat , grywam równiez w inne gry miedzy innymi Warband
Od ciebie waszmości żadnej wiadomości nie dostałem wiec troche mnie dziwi twój post .
Ponadto Praca wiecej chyba tłumaczyc nie musze mam wolne soboty niedziele i tylko wieczory
ps
Dzięki Scooter za Informacje
Drogi Kolego
Każdy przy zgłoszeniu miał OBOWIĄZEK podać aktualny profil Steam. Nie mam zamiaru szukać Cie po całym necie, jak chcesz grać to podaj adres, nie jestem detektywem, żebym szukał kont o dziwnych nazwach. Mogłeś zresztą zrobic to w poprzednim poście i problem by sie sam rozwiązał. A co do zarzutu, że się nie kontaktowałem- pisałem na konto, które było podane w zgłoszeniu. jak byś był poważny i zrobił wszystko jak Bóg przykazał, to nie musiałbym teraz tracic czasu na głupie pogaduchy, bo wyobraź sobie, że mimo tego, że również pracuję, znalazłem odbobine czasu i chęci, żeby przynajmniej zgłoszenie do turnieju porządnie zrobić.
Pozdrawiam
Dzisiejszego wieczoru za nami pierwsze sportowe emocje. Po dwóch zaciętych i wyrównanych bitwach z Groozinem udało mi sie dwa razy odnieść zwycięstwo.
G.E. Gribol 2 : 0 TWS2PL groozin
Mapy: Pola Ryżowe, Senna Osada
Klany: Uesugi i Oda vs. Shimazu i Takeda
Dziękuję za ciekawe bitwy, życzę powadzenia dalej.
Pozdrawiam
P.S. Screenshooty są na moim profilu.
Dziś - jutro i pojutrze - będę do dyspozycji od 21.30. do gry w Shoguna 2. Jeśli jestem online na streamie pisać bez zastanawiania się
posłuchaj i zobacz po lewej stroniejest moj numer GG ale widocznie twój monitor tego nie-ogarnia
posłuchaj i zobacz po lewej stroniejest moj numer GG ale widocznie twój monitor tego nie-ogarnia
i vice versa.
Ty widocznie "nie-ogarniasz" zasad pisowni i znaków interpunkcyjnych języka polskiego.
Nie wiem skąd ostatnimi czasy tyle bezczelności u polskich klanowców. Ciekawe czy jak dostajesz w grze lanie to też jesteś taki cwany, czy może nie masz czasu na słowne igraszki bo odpowiednio wcześnie wciskasz alt+F4.
Regulamin//Postanowienia ogólne//pkt.14
Obraźliwe bądź agresywne zachowanie spowoduje, że gracz zostanie upomniany przez Organizatorów. Jeżeli to nie poskutkuje zostanie wykluczony z turnieju i/lub otrzyma zakaz uczestnictwa w następnym turnieju organizowanym przez serwis TotalWar.ORG.PL.
Aron ,ja się pytam co to za zachowanie??? Widzę że kultury i dobrego wychowania to ty "nie ogarniasz".
Jeśli chcecie sobie wyjaśnić jakieś niejasności to na PW proszę
Ty widocznie "nie-ogarniasz" zasad pisowni i znaków interpunkcyjnych języka polskiego.
Nie wiem skąd ostatnimi czasy tyle bezczelności u polskich klanowców. Ciekawe czy jak dostajesz w grze lanie to też jesteś taki cwany, czy może nie masz czasu na słowne igraszki bo odpowiednio wcześnie wciskasz alt+F4.
Witia ,ciebie też kulturalne zachowywanie dotyczy,przypominam że to jest temat dotyczący grupy H i oczekuje wypowiedzi tylko jej członków.
{SacredBand}DonVega 1 : 1 TWS2PL groozin
Mapy - Pola Ryżowe i jakieś wzgórze ;)
UESUGI i ODA - SHIMAZU i TAKEDA
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... tab=public (http://steamcommunity.com/profiles/76561198003107016/screenshot/559781228183756495?tab=public)
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... tab=public (http://steamcommunity.com/profiles/76561198003107016/screenshot/559781228183751888/?tab=public)
Dzieki za bitwy i pozdrawiam
Regulamin//Postanowienia ogólne//pkt.14
Obraźliwe bądź agresywne zachowanie spowoduje, że gracz zostanie upomniany przez Organizatorów. Jeżeli to nie poskutkuje zostanie wykluczony z turnieju i/lub otrzyma zakaz uczestnictwa w następnym turnieju organizowanym przez serwis TotalWar.ORG.PL.
Aron ,ja się pytam co to za zachowanie??? Widzę że kultury i dobrego wychowania to ty "nie ogarniasz".
Przepraszam :? miałem totalnie cięzki dzień ..raczej ostatni okres ( za dużo pracy i obowiązków) poprostu zirytowała mnie prosba wydalenia mnie z turnieju
Brałem udział w wielu turniejach organizowanych na tym forum a nawet pomagałem jako Szachista swojego czasu
nie spóźniłem się nigdy na żadną bitwę ,
Przez moją pomyłkę wyszedł bałagan za co przeprosiłem co jasno i WYRAŹNIE widać kilka postów wyżej
Jurandzie jeżeli nie przeczytałeś od początku rozmów to przeklejam jego specjalnie dla ciebie
Sluchaj Kolego,
Poszukaj na Koncie dudeken ponieważ posiadam 2 konta, całkiem wylecialo mi z głowy zbyt duzo pracy ( za co przepraszam choc mogłes napisac wiadomosc)
W total war gram od ładnych kilku lat , grywam równiez w inne gry miedzy innymi Warband
Od ciebie waszmości żadnej wiadomości nie dostałem wiec troche mnie dziwi twój post .
Ponadto Praca wiecej chyba tłumaczyc nie musze mam wolne soboty niedziele i tylko wieczory
...to chyba wszystko w temacie
Jeżeli to nie było jasno napisane w poprzednim poście, to dla przypomnienia powtórzę, że nie chce mi się Ciebie szukać pod jakimś dziwnym przydomkiem, więc wystarczy, że zrobisz co do ciebie należało i w końcu
PODASZ ADRES PROFILU NA STEAM
Apropo -dziś to zauważyłem - wystarczy kliknąć w ikonkę dodaj znajomego i wpisać "dudeken" i już kolegę masz. Taka mała dygresja.
A teraz kolego Gribol - na kiedy możemy się ustawić z grą - ?? jestem dostępny po 21.30 :) - dziś i jutro :)
Problem nie jest w tym, że nie można tak kogoś znaleźć, tylko w fakcie, że Aron nie dostosował się do regulaminu i jeszcze kogoś próbuje obrażać, a jak zwróci mu się na to uwagę to ma pretensje. Trzeba mieć trochę honoru, powiedzieć, że zapomniał czy przegapił podać adres i nie ma sprawy, a nie pisać, że mi "monitor nie ogarnia".
A pomijając wątki poboczne. Będę dostępny prawdopodobnie dopiero jutro po południu, dokładnej godziny nie jestem w stanie podać. Natomiast co do czasu rozegrania meczu to wolałbym wcześniejszą godzinę. Mam raczej odpowiedzialną pracę, wcześnie muszę wstać a potem jeszcze myśleć w trakcie. Mam nadzieję, że będziesz miał możliwość zagrać ok. 20.00.
Proszę o spokojne wypowiadanie się w temacie i zamieszczanie wyników bitew, wszystkie inne posty zahaczające o wybiegi na pole osobiste zostaną usunięte. Zostało wam niewiele dni do końca rundy, zabierzcie się do roboty.
Potwierdzam wyniki dwóch poprzednich bitew i raportuję, że dzisiejszego wieczoru miała miejsce bitwa:
{IPL}Aron 0 : 2 groozin
Mapy: Skrzyżowanie dróg i Pasmo gór
Klany: Uesugi i Date vs Chosokabe i Takeda
http://steamcommunity.com/profiles/76561198020792068/screenshot/578922074996639949/?tab=public
http://steamcommunity.com/profiles/76561198020792068/screenshot/578922074996638015/?tab=public
potwierdzam i zycze powodzenia dalej
Ktoś chyba źle dopisał wynik ostatniego meczu do tabeli, bo punkty za zwycięstwo dostał Aron, a powinienem dostać ja. Natomiast wynik pod tabelą jest dobry.
G.E. Gribol 1 : 0 {Sacred Band} Don Vega
Mapa: Niziny
Klany: Uesugi (gribol) vs Shimazu (Don Vega)
Z powodu nieprzezwyciężonych problemów technicznych na drugie spotkanie umówiliśmy się na czwartek po południu.
EDYCJA
G.E. Gribol 2 : 0 {Sacred Band} Don Vega
Mapa: Niziny, Pola Ryżowe
Klany: Uesugi, Oda (gribol) vs Shimazu, Tokugawa (Don Vega)
Dzięki za bitwy.
Życzę powodzenia dalej.
P.S. Odwagi i Wytrwałości godnej Samuraja życzę, pamiętając,że każdy ma w życiu własną "Suszarkę Fergusona" ....
G.E. Gribol 1 : 0 {Sacred Band} Don Vega
Mapa: Niziny
Klany: Uesugi (gribol) vs Shimazu (Don Vega)
Z powodu nieprzezwyciężonych problemów technicznych na drugie spotkanie umówiliśmy się na czwartek po południu.
To jak rozegracie to się wtedy wkleja wynik i screeny, bo jak każdy zacznie mi tu po jednej bitwie zamieszczać to się powieszę ;)
Witam, przepraszam za brak kontaktu ale w majówkę spędziłem na remoncie i pisaniu mgr ;) Proszę bardzo szanownych organizatorów o przedłużkę do poniedziałku tj. 9.05.
Pozdrawiam
Ps. Powinienem być dostępny cały dzień od dziś na steam.
Pzdr
G.E. Gribol 2 : 0 IPL Aron
Mapy: Pola Ryżowe, Pasmo Sakura
Klany: Uesugi i Oda vs. Takeda i Date
G.E. Gribol 2 : 0 SC Arturro
Mapy: Pola Ryżowe, Pasmo Sakura
Klany: Uesugi i Oda vs. Chosokabe i Shimazu
Dziękuję przeciwnikom za ciekawe bitwy, życzę powodzenia dalej
Screenshooty zamieściłem na profilu steam
Pozdrawiam
Potwierdzam 0:2 dla Gribola. Dzięki za ciekawe bitwy.
{SacredBand}DonVega 2 : 0 SC Arturro
Mapy: Pola Ryżowe, Pasmo Gór
Klany: Shimazui i Tokugawa vs. Oda i Chosokabe
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... tab=public (http://steamcommunity.com/profiles/76561198003107016/screenshot/559781228183756495?tab=public)
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... tab=public (http://steamcommunity.com/profiles/76561198003107016/screenshot/559781228183751888/?tab=public)
Dzięki za fajne bitwy :) - Były emocjonujące :)
groozin 1 : 1 [SC]arturro
Klany: Chosokabe i Takeda vs Oda i Chosokabe
Mapy: Pole ryżowe, Pasmo gór
http://steamcommunity.com/profiles/76561198020792068/screenshot/577796269316396450?tab=public
http://steamcommunity.com/profiles/76561198020792068/screenshot/577796269316398320?tab=public
BTW w moich wynikach w tabelce dalej jest błąd, zjadło jeden mecz :P
Łącznie z dzisiejszym powinno być: 4 mecze rozegrane, 9 punktów ugranych, 4 bitwy wygrane, 4 przegrane.
Gratulacje wyjścia z grupy - ja dziś nie dałem rady rozegrać meczu z Aronem ( nie mógł - braki czasowe ).
Tak wiec powodzenia w dalszych rozgrywkach. :)
potwierdzam wyniki, ja z Aronem się umówiłem na jutro popołudnie. Wyniku to nie zmieni ale zagramy dla sportu:)
Graty i powodzenia dalej!
Proszę Gribola o uzupełnienie screenów bo w regulaminie nie ma zapisu o profilu do wglądu.
Belizariusz
06-05-2011, 00:34
Na profilu sprawdziłem screeny i są rzeczywiście z meczów. Z 1 miejsca awansuje Gribol, a z 2 miejsca Don Vega.