Everred
22-04-2011, 14:45
Witam. Jestem ogromnym fanem ETW, a wcześniej(i nadal) Rome oraz ciut mniej Medivala2... to na wstępie! Chciałem sobie dokupić ten dodatek z jednostkami amerykańskimi przez steam. Za pomocą PayPala zapłaciłem, dostałem mail że pieniążki wysłano, a od Steam, że dziękują za zakup. W bibliotece gier we wlaściwościach/DLC widnieje ten dodatek, natomiast problemem jest brak jednostek w grze. Nie ma ich w Rozegraj bitwę... w Kampanii nie sprawdzałem bo zanim bym do nich doszedł to HOHO a w rozegraj bitwę chyba powinny być. Próbowałem uruchomić ponownie Steam, grę włączałem kilka razy i nic. Empire total war mam w wersji 1.5 build jakiś 13-coś, ale jak napisałem poniżej \/ \/ \/ wszystko się powinno aktualizować samo, więc to chyba najnowsza wersja.
Dodam, że mam ustawione Aktualizuj zawsze(ETW) i Steam tez są "aktualne". Szukam już od ponad godziny w internecie i ludzie różne rzeczy pisali, ale ogólnie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, jak odblokować te jednostki. Do Steam już napisałem ale wiadomo jak to jest, święta nadchodzą to pewnie odpowiedzi nie dostane już, a chciałem coś pograć tymi jednostkami póki wolnego trochę jest.
Byłbym wdzięczny za pomoc i dziękuję z góry za wszelkie porady.
PS AAAA i ważna sprawa, moje zadziwiająco szybkie łącze internetowe technologii NASA raczej odbiera mi możliwość odinstalowania i zainstalowania ponownie bo zajęłoby to z tydzień... choć cóż, jak nie ma innego wyboru...
Dodam, że mam ustawione Aktualizuj zawsze(ETW) i Steam tez są "aktualne". Szukam już od ponad godziny w internecie i ludzie różne rzeczy pisali, ale ogólnie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, jak odblokować te jednostki. Do Steam już napisałem ale wiadomo jak to jest, święta nadchodzą to pewnie odpowiedzi nie dostane już, a chciałem coś pograć tymi jednostkami póki wolnego trochę jest.
Byłbym wdzięczny za pomoc i dziękuję z góry za wszelkie porady.
PS AAAA i ważna sprawa, moje zadziwiająco szybkie łącze internetowe technologii NASA raczej odbiera mi możliwość odinstalowania i zainstalowania ponownie bo zajęłoby to z tydzień... choć cóż, jak nie ma innego wyboru...