Zobacz pełną wersję : Gratulacje
W imieniu klanu Hussars chciałbym pogratulować przede wszystkim SacredBand zwycięstwa w lidze klanowej , jak również pozostałym klanom że dotrwały do końca ligi i walczyły do ostatniej kropli krwii :D
Szczególne podziękowania Ekipie Totalwar.org.pl za zorganizowanie turnieju a w szczególności Szachistą Belizariuszowi,Deathlordowi i Hetmanowi za poświęcony czas i uwagę :P
Pozdrawiam ;)
Dziękujemy za słowa uznania, chcielibyśmy podziękować również klanom które skończyły co zaczęły mimo niekorzystnych wyników (tutaj szeroki uśmiech w stronę BS, których dobry nastrój nie opuszczał nawet na koniec :D ) Na prawdę wszystkie mecze odbyły się w bardzo dobrej atmosferze, oby wiecej takich turniejów. A i nie można było narzekać na poziom jaki prezentowały poszczególne klany, do samego końca nie wiadomo było kto wygra :)
Dziwi mnie tylko, dlaczego to któryś z administratorów nie założył tego tematu...
Belizariusz
23-04-2011, 13:34
Dlatego bo Scooter nas ubiegł :P z gratulacjami chcieliśmy się wstrzymać do momentu kiedy banerki będą gotowe ;) Jednakże ja rownież dziękuje Wam jako uczestnikom za kulturalną grę i honorowe dokończenie rozgrywek przez wszystkie klany poza drużyną Sacred Company. Niestety zawsze musi się znaleźć wyjątek od reguły. Jak banerki będą gotowe to pójdzie info na stronę główną :)
Jako członek klanu Hussars i uczestnik turnieju również się dołączam do gratulacji :) Gra w tym turnieju była dla mnie ( podejrzewam, że dla reszty też ) przyjemnością i mam nadzieję, że to nie ostatni turniej totalwar.org.pl na starym Medievalu 2 :P.
I ja chciałbym się przyłączyć do podziękowań dla Szachistów - przede wszystkim Belizariusza, Hetmana i Deathlorda - za sprawienie, że ten turniej wyglądał tak, jak wyglądać powinien, brawo panowie ;) ;)
Poza tym oczywiście gratulacje i wszelkie słowa uznania dla Sacred Band za zwycięstwo, wyrównana walka jak nigdy, oby więcej takich emocji do końca :)
Dziękujemy wszystkim naszym przeciwnikom, którzy starali się podtrzymać dobrą atmosferę i umieli podejść z odpowiednim dystansem do turniejowej rywalizacji, takie meczyki to była przyjemność ;)
Także dziękuję za gry wszystkim zawodnikom i Szachistą za organizację a zwycięzcą gratuluję :)
Chodź nie byliśmy z Bleiddem w "szczytującej formie" z powodu małej aktywności na GS to cieszymy się, że mogliśmy pograć w tak znakomitym gronie za wyjątkiem Knechta. Dziękuję szczególnie Jankerowi bo chłopak się musiał wycofać z turnieju przez nieodpowiedzialne zachowanie swojego partnera a naprawdę się starał i jest bardzo miłą osobą :)
O, to jednak eSBecy wygrali!? bylem przekonany ze to beda Husarianie.. gratulejszons!
Przylaczamy sie do gratulacji ;) Spedzilismy dzieki Wam pare milych wieczorow. Do zobaczenia w nastepnych turniejach.
I jak wyglada sprawa banerków?