PDA

Zobacz pełną wersję : "Empire & Napoleon Złota Kolekcja" czy warto?

Qn'ik
29-04-2011, 13:14
Witajcie,
Jako, że w Polsce można już kupić gry Empire i Napoleon w jednej edycji za ok 100zł (chociaż Empik bezczelnie nadal rozprowadza te gry osobno po 69zł każda) chciałem zapytać Was o zdanie - czy warto się w to zaopatrzyć?

Grałem kiedyś w Empire jednak było to zaraz po światowej premierze - dużo błędów mało modów (dla których gram w serię TW) - czy coś się w tym względzie zmieniło? Czy wersja sprzedawana w pakiecie to wersja absolutnie dopieszczona - zawierająca wszystkie łatki i poprawki etc? Czy jeśli kiedyś na komputerze poszło mi empire to powinien pójść i Napoleon?

Pozdrawiam
Qn'ik

stanislao
01-05-2011, 09:11
Empire kupiłem jakoś w czerwcu 2010, czyli w rok po premierze. Nie mogę narzekać na tą grę - chodzi poprawnie. Napoleon to taka rozbudowana wersja Empire. Myślę, że warto kupować ;).

jakubek199678
03-05-2011, 12:37
Według mnie warto. Jeśli lubisz dzieje Napoleona to polecam bo są fajne kampanie (np: w Egipcie :p).Jeśli grałes w Empire TW to wiesz z czym się to je .

Aro137
03-05-2011, 13:40
Jak najbardziej kupuj ten pakiet :D Opłaca się ;)

Niko
03-05-2011, 16:47
Ja bym kupił bez zastanawiania się. Gdybym wcześniej nie kupił Empire to na pewno kupiłbym ten pakiet.

Drattius
15-07-2011, 20:57
Kupiłem niedawno. W zestawie jest wszystko to co do tej pory się ukazało do Empire i Napoleona, wszystkie DLC itd. Niestety patchowanie przez steam to koszmar - gra w zestawie nie jest z patchem. Przynajmniej chodzi bez płyty bez potrzeby wgrywania noCD. Ale i tak żałuję trochę wydanej kasy, bo gra jest trochę mdła w porównaniu do poprzednich części.

Aro137
15-07-2011, 21:16
Była nie dawno promocja na steam, cały zestaw za około 40 zł. Empire wypada blado w porównaniu do innych gier to prawda, ale to nie znaczy że nie zapewnia frajdy :D A co do steama to zawsze były z nim kłopoty choc ja na niego nie narzekam ;)