Zobacz pełną wersję : [ROZWIĄZANE] Jak zwiększyć poziom SI
lotto089
07-06-2011, 01:09
Mam pytanie , otóż przeraża mnie poziom SI w RTW , jest po prostu słabiutki , czy istnieją jakieś sposoby (MODY ) które polepszają tylko SI ??
Mam pytanie , otóż przeraża mnie poziom SI w RTW , jest po prostu słabiutki , czy istnieją jakieś sposoby (MODY ) które polepszają tylko SI ??
Pod tym linkiem poczytaj viewforum.php?f=36 (http://forum.totalwar.org.pl/viewforum.php?f=36)
Moim zdaniem Instalacja np EB 1.2 z dodatkami powinna Cię usatysfakvcjonować odnośnie poziomu AI i samej rozgrywki. A dodatkowo Filip69 robi spolszczenie do EB 1.2. Pozdrawiam.
lotto089
07-06-2011, 12:01
Mówisz o BareBonesWars ???
Piszą że zwieksza Al , czy ktoś mogłby mi powiedziec do jakiego stopnia ?? Czy w samej bitwie komp potrafi z czymś zaskoczyć ?? Podobno mod ten znosi mury a także wprowadza inną mapę , mógłby mi ktoś bliżej przyblizyć ten mod ??
Mówisz o BareBonesWars ???
Piszą że zwieksza Al , czy ktoś mogłby mi powiedziec do jakiego stopnia ?? Czy w samej bitwie komp potrafi z czymś zaskoczyć ?? Podobno mod ten znosi mury a także wprowadza inną mapę , mógłby mi ktoś bliżej przyblizyć ten mod ??
Nie - piszę o Europa Barbarorum 1.2, najlepiej wejdź w link jaki podałem wcześniej i zapytaj w dziale modów pod Rome, poczytaj o istniejących modach i sobie jakiś wybierzesz i zainstalujesz. Pozdrawiam.
lotto089
07-06-2011, 14:09
Dzięki za pomoc