Zobacz pełną wersję : Kursor
Nie zmienia mi się kursor podczas akcji np. podczas bitwy atakując łucznikami po zatrzymaniu kursora nad atakowaną jednostką nie kursor nie zmienia się w łuk. Podobnie jest na mapie kampanii np. przed wystąpieniem tego błędu?? (nie wiem jak to przełączyć) gdy chciałem flotą "wjechać" na ląd pokazywał się czerwony "x" teraz nic się nie pokazuje
Poszukaj w folderze gry:
plików .cur i / lub plików .ani
- spróbuj je wszystkie zamienić na poprawne (poproś graczy o upload), albo po prostu reinstaluj grę.
Możliwe też że kursory medka są "zaszyte" w jakimś .exe albo .cab czy innym pliku (tego nie wiem - mam juz medka II ale czasu na instakę brak) W sumie najłatwiej reinstalować . Jeśli nie chcesz reinstalki albo nic nie da spróbuj sam znaleźć lub poczekaj nieco. Może ktoś z graczy doświadczonych w medku II zna problem i podpowie. Ja za parę dni MOŻE znajdę czas na instalację i chwilę na poszperanie w plikach gry.