PDA

Zobacz pełną wersję : Elitarne Jednostki

OPAL_PL
18-07-2011, 19:42
Czy elitarne jednostki z Edycji Specjalnej są może teraz dostępne w jakiś inny sposób: free, DLC? ( z tego co widzę to w zestawie Empire + Napoleon ich chyba nie ma - chodzi mi o wydanie boxowe CDP) Jak oceniacie te jednostki (chyba w multi można ich używać?)

Aro137
18-07-2011, 19:45
Słyszałem, że można sobie w plikach odblokować :P Żeby grać tylko nimi w kampanii. Ale jak to nie wiem oraz czy dają za to bana ;)
Można je chyba kupić osobno na steam.

Barturus
18-07-2011, 22:57
Jednostki są nawet niezłe. Szczególnie angielscy "rendżersi" i pruski 8. pułk. Mają dobre statystyki i są znacznie tańsze niż gwardia. Co do ich uzyskania to wystarczy kupić oryginalną grę, aktywować ją i przepisać kod jaki został umieszczony wraz z grą.

OPAL_PL
18-07-2011, 23:10
Już sobie troszeczkę popatrzyłem i:
na steamie nie widzę żeby można było kupić ale tam chyba wchodzą one w skład zestawu Empire + Napoleon a w boxie CDP to nie wiem czy jest tak dobrze :?:

Barturus
Ale chodzi Ci o Edycję Specjalną? A mnie interesuje czy "jakoś" inaczej można je zdobyć. Najlepiej gdyby ten zestaw z CDP je zawierał.

Barturus
20-07-2011, 21:12
Nie pamiętem, czy te jednostki wywodzą się z edycji specjalnej.
A chodzi tobie o jednostki typu 8. pułk, reangersi itp, czy jakieś inne?
Co do ich zdobycia to nie znam innego sposobu.

Drattius
21-07-2011, 21:41
Obecnie w sprzedaży jest zestaw Empire i Napoleon w Złotej Kolekcji lub inaczej nazywana "Game of the Year Edition", zawiera obie gry oraz WSZYSTKIE DLC I DODATKI w okolicy 100zł. Co nie różni się zbytnio od wersji ze Steam (pudełkową i tak trzeba aktywować tam), tylko że przyjemniej poczuć zapach pudełka i by coś ozdabiało półkę. Uwaga, długo się patchuje.

Rue
22-07-2011, 07:27
A co z Scot Greys , Towarczys, HMS Elephant i Grand Battery of Convention?Też są w tym zestawie?

Asuryan
22-07-2011, 14:20
Raczej wątpię - to jednostki z różnych pre-orderów zwykłej wersji, które jak dotąd nie ukazały się w żadnym z DLC...

Drattius
22-07-2011, 16:06
Korekta co do wcześniejszej mojej wypowiedzi Game of The Year Edition zawiera:
- wszystkie dodatki i DLC do Empire Total War włącznie z pre orderowymi jednostkami.
- wszystkie dodatki do Napoleona BEZ preorderowych jednostek (banda skurczysyńskich zdzierców, aż się odechciewa kupować gier).