Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Pytania do organizatorów

Belizariusz
01-09-2011, 22:19
Tutaj prosimy o zadawanie organizatorom pytań w sprawach ogólnych (regulamin, zasady bitewne itp.).

piterus
02-09-2011, 08:51
Witam, chciałem tylko pogratulować inicjatywy, bo takie eliminacje zdarzają się chyba po raz pierwszy od wielu lat -niestety nie pamiętam czy było coś podobnego wcześniej ponieważ gram dopiero od 2007r. może w ogóle nie było takiej selekcji? :?
Bardzo się cieszę, że w końcu obiektywnie będzie można wyłonić najlepszych graczy notabene SB ;) i czasy w których wyłaniano reprezentację w sposób "koleżeński" odejdą w zapomnienie...

Tak żeby do końca nie było nie na temat, to czy mógłby mi ktoś zalinkować te MŚ na RTW?

Rue
02-09-2011, 09:13
http://s4.zetaboards.com/ClanCommunityC ... m/3778608/ (http://s4.zetaboards.com/ClanCommunityCentral/forum/3778608/)

Belizariusz
02-09-2011, 10:43
Podziękowania za informacje o MŚ i pomysł z eliminacjami należą się Maharbalowi ;) Bez niego żylibyśmy w nieświadomości, że takowy turniej jest rozgrywany :P

Amrod
02-09-2011, 12:08
Witam, chciałem tylko pogratulować inicjatywy, bo takie eliminacje zdarzają się chyba po raz pierwszy od wielu lat -niestety nie pamiętam czy było coś podobnego wcześniej ponieważ gram dopiero od 2007r. może w ogóle nie było takiej selekcji? :?
Bardzo się cieszę, że w końcu obiektywnie będzie można wyłonić najlepszych graczy notabene SB ;) i czasy w których wyłaniano reprezentację w sposób "koleżeński" odejdą w zapomnienie...

Kiedyś polska scena była dużo liczniejsza, silniejsza i "zżyta" pomimo setki kłótni i niesnasek i takie rzeczy jak "eliminacje" wychodziły same lub po prostu sami gracze je organizowali (było kilka prób stron dla klanów multiplayer). Serwis TotalWar.ORG.PL zawsze wspierał i oferował miejsce na takie inicjatywy. Niestety z czasem scena osłabła i dochodziło do sytuacji, w których "pierwszy był lepszy".
Podziękowania dla Maharbala oraz Belizariusza za podjęcie się zadania. Oby był to dobry początek powrotu do starych zasad koleżeńskości, jak wspomniałeś.

Maharbal
02-09-2011, 18:39
Inicjatywa owszem, moja, ale samą informację otrzymał i podał Zib. Sugestia eliminacji też w jego wykonaniu ;) A robota Belizariusza, Amroda i trochę też moja 8-)

Szkoda tylko trochę, że mamy tak mało czasu na zebranie chętnych i rozegranie eliminacji.

Rafi
02-09-2011, 18:51
Przydadzą nam się takie eliminacje z prawdziwego zdarzenia, żeby wyłonić najodpowiedniejszych graczy, choćby dlatego żeby uniknąć blamażu jaki zafundowała nam nasza narodowa reprezentacja w S2TW :D

Zib
02-09-2011, 21:13
Hmm a może Diackon i Arbi? Oni mają przecież takie doświadczenie w reprezentowaniu naszego kraju.
Przepraszam nie mogłem się powstrzymać.

OPAL_PL
04-09-2011, 17:03
Z czystej ciekawości jedynie zapytam: na jakich zasadach mają być rozgrywane te mistrzostwa? (tak samo jak w eliminacjach?)

Scooter
04-09-2011, 17:21
Koledzy za nim te eliminacje się zakończą to MŚ się rozpoczną :lol:

Maharbal
04-09-2011, 17:42
Koledzy za nim te eliminacje się zakończą to MŚ się rozpoczną :lol:

Te ,,Mistrzostwa Świata Regionów" już się rozpoczęły :)

OPAL :arrow: Szachiści nie zadecydowali jeszcze co do formuły; zostanie ona podana za kilka godzin .