Zobacz pełną wersję : Pytania do organizatorów
Belizariusz
18-11-2011, 21:42
Tutaj prosimy o zadawanie organizatorom pytań w sprawach ogólnych (regulamin, zasady bitewne itp.).
Witam, trochę kiepsko z frekwencją ludzi przy zapisach i w związku z tym mam pytanie może ciut za wcześnie ale czy jest szansa na wystartowanie turnieju na Rome przy 16 chętnych?
Belizariusz
27-11-2011, 16:06
Tak startujemy :)
Uważam, że mój post w dziale zapisów do części na RTW był jak najbardziej związany z tematem wątku. Postu Kaima nawet nie zdążyłem przeczytać.
No właśnie, mój też. wyluzuj Belizariusz, co ty się jakiś taki zrobiłeś.
Seba Fallus III Wielki
30-11-2011, 16:06
Co z turniejem na BI skoro jest 14 graczy :( ??? Mam nadzieje że mimo to się odbędzie ;)
Zakapior-san
30-11-2011, 16:57
Dorzuci się dwóch kompów na hardzie. Mogę ich mieć w grupie jak coś ;)
Dorzuci się dwóch kompów na hardzie. Mogę ich mieć w grupie jak coś ;)
hehehe ^^
Tematy grup powinny zostać stworzone późnym wieczorem, ale jeżeli ich nie będzie to myślę, że nie będzie problemu i tak, jeżeli gracze już zaczną się umawiać :)
Powodzenia.
attyla|PL|
30-11-2011, 22:51
Prosze mnie nie wpisywać jako Hussars, ok?
Seba Fallus III Wielki
01-12-2011, 15:47
Skoro na BI jest 7 graczy w grupie nadal frakcje którymi już się będą eliminowane ??? Skoro po 2 pojedynki z każdym to potrzeba 12 rożnych frakcji to trochę dużo.Chyba dokładnie tyle jest :D
Trzeba będzie Hunami po stepach poganiać. Takie życie. Co zrobić.
markus1997
02-12-2011, 20:53
Przepraszam jestem nowy i mam pytanie kdzie są wyniki losowania grup i kiedy mamy rozgrywac mecze oraz do kiedy (to mnie bardzo interesuje bo przedłużyliście zapisy a pozatym będę miał problem bo mi się komputer zepsuł ale myślę że za tydzień będzie ok) ,a poza tym jak mamy się umawiac przez skypa,gg itd... czy na forum
Belizariusz
02-12-2011, 23:46
powyżej tego tematu masz założone odpowiednie tematy gier, które są podzielone na fazy grupową i pucharową. W grupowej znajdziesz swoją grupę i tam w jej wątku umawiasz się na mecze. Możesz konsultować godziny na gg, ale o postępie rozmów informujesz na forum. Radzę poczytać jeszcze dokładniej regulamin.
markus1997
03-12-2011, 10:37
Dziękuję za odpowiedź
Seba Fallus III Wielki
06-12-2011, 16:02
Jeżeli mój przeciwnik weźmie np. ces. wschodnie to czy ja mogę wziąć buntowników ces. wschodniego???
Belizariusz
06-12-2011, 16:42
Nie nie możesz w regulaminie jasno pisze, że te nacje są liczone jako jedna a przeciwnicy nie mogą grać jednocześnie tymi samymi nacjami.
Wielki Mistrz Malborka
07-12-2011, 21:12
czy nieśmiertelni są liczeni jako łucznicy?
Belizariusz
08-12-2011, 00:15
Nieśmiertelni liczeni są jako piechota jako jednostki włóczników.
Tematy już zamknięte więc napiszę tutaj mały off-top.
Tak jak pisałem wcześniej, nie udało mi się naprawić problemu z MP i dalej nie mam na to lekarstwa.Mój brak aktywności więc, usprawiedliwiam właśnie tym, przykrym dla mnie technicznym problemem, który uniemożliwił mi rozegrania jakiegokolwiek w jakikolwiek sposób meczu.
Szkoda bo bardzo lubię wracać do R i BI.
Życzę wszystkim innym: powodzenia, bitew do ostatniego żołnierzyka i po 5 kg dobrej zabawy.
Pozdrawiam Zib.
Wielki Mistrz Malborka
21-12-2011, 23:40
Belizariuszu, napisałeś że z grupy wychodzą Seba_Fallus_3_Wielki i [SUNTZU]Wielki Mistrz. Nie przeszkadza mi to jakoś ale wolałbym [SUNTZU] Wielki Mistrzu bo taki mam właśnie nick ;)