PDA

Zobacz pełną wersję : Shogun 2 problem

Will983
29-11-2011, 16:34
Witam ma pewien problem i to dosyć denerwujący z Shogunem 2. A, że na tym forum na pewno są życzliwe osby, które mi odpowiedzą więc tutaj zwracam się z tym problemem.
A więc ostatnio kupiłem sobie Total War:SHOGUN 2 . No i wszytsko fajnie sie robi poza tym, że dodatek Powstanie Samurai ściągał mi się 8 godzin. No i włączam chce sobie zagrać samouczek.By ogarnąć o co chodzi w grze. I w lewym dolnym rogu ekranu jest twarz dowódcy, a ta twarz jest jakby cała pokropkowana, brzydka i strasznie kanciasta. Szukałem na różnych stronach jak można temu zaradzić, ale nic nie znalazłem. Być może wiecie jak temu zaradźić lub sami mieliście taki problem.Czekam na odpowiedź i Pozdrawiam.

P.S. Ustawiałem największe detale, ale to niczego nie zmieniło.
P.P.S Jak się robi nową kampanie i sie wybiera klan to koło opisu klanu jest jakby jego przedstawiciel i on tez jest jakby kanciasty i brzydki.
P.P.P.S Żeby nie zakładać nowego tematu dlaczego jak ściągałem prez osiem godzin dodatek do Shoguna Rise Of Samurai to teraz nie mogę w niego grać ?

Aro137
29-11-2011, 18:40
Spróbuj jeszcze raz zainstalować grę. Jak to nie możesz grać a kupiłeś w ogóle dodatek ?

Will983
29-11-2011, 20:01
Ok mogę zainstalować na nowo grę, ale czy aktualizacje znowu będą ściżgać mi się 10 godzin ?

No niby nie kupowałem, ale jak daje nowa kampanie to pod Shogun 2 jest napisane powstanie samurai, ale jest nieaktywne.

A może na mój błąd jest jakiś patch to naprawiający czy coś ?

Rue
30-11-2011, 21:45
Kup to zagrasz.

Will983
01-12-2011, 15:35
Dobra to zamknijmy temat dodatku tylko Proszę Was bardzo odpowiedzcie mi na ten cholernie wkurzający problem.

No i ponawiam pytanie czy jak usunę gręto aktualizacje na steam'a będemusiał znowu 10 godzin ściągać i czy może na mój problem jest jakiś patch czy coś ?

Problemy z działaniem gier mogą być irytujące, ale bez przesady. Kyuzo

Neron
27-12-2011, 13:27
Dobra to zamknijmy temat dodatku tylko Proszę Was bardzo odpowiedzcie mi na ten cholernie wkurzający problem.

No i ponawiam pytanie czy jak usunę gręto aktualizacje na steam'a będemusiał znowu 10 godzin ściągać i czy może na mój problem jest jakiś patch czy coś ?

Po 1 nie denerwuj się.
Po 2 wgraj ponownie stery od grafiki, i uruchom ponownie grę.
Miałem to samo i pomogło.
Nie, ale jak usuniesz samego steama,to tak
PS. Jak się problem powtórzy, należy włączyć i wyłączyć grę.