Zobacz pełną wersję : Grupa III
Belizariusz
01-12-2011, 00:53
Z grupy awansują gracze z 1 i 2 miejsca.
Deadline jest do wtorku 13 grudnia do godz.24.
Pierwsza atakuje drużyna, której gracz ma w nicku forumowym najniższą literę w alfabecie (np. A atakuje Z).
- AlexanderandBucefalos
- kaim- usunięty z turnieju
- [SUNTZU] Wielki Mistrzu
- {SacredBand} Zib
Wielki Mistrz Malborka
01-12-2011, 22:25
GG nie mam ale mam nadzieję że steama macie panowie
[SUNTZU] Wielki Mistrzu http://steamcommunity.com/id/wielkimistrzmalborka/
czas 19-22
specjalnie pod turniej załatwiłem sobie gg 21892969
Wielki Mistrz Malborka
07-12-2011, 00:18
juz sam usunalem, prosze, nie potrzebnie sie złościsz a rozmowa dotyczyła przecież tylko i wyłącznie turnieju
Jutro gram najprawdopodobniej inny turniej. Na weekendzie mnie nie ma, więc od poniedziałku mogę grać w godzinach od 18 do którejkolwiek.
Steam podałem, a gg 5862076
Posłuchaj, ty parszywy gnoju, nie życze sobię żebyś moje prywatne rozmowy publikował na jakimś forum. proszę moderatorów o usunięcie tamtego postu. w ogóle dziwie się, że to się nie stało od razu. Do uczestników z mojej grupy- będę dzisiaj i jutro po 19 na gg, a zarazem moge wtedy wejść na roma i grac gry.
ekhm, jestem na romie. i do jasnej cholery prosze o usunięcie tamtego posta bo wycofuje sie z turnieju.
Walczę cały czas z RTW i RTW BI na nowym kompie, nie dołącza mi do gier, a inni nie mogą wbijać do mnie. Jeśli tak dalej pójdzie będę musiał zrezygnować z powodów technicznych :(
Belizariusz
13-12-2011, 23:29
Rozgrywki grupowe zostają przedłużone do niedzieli 18 grudnia do godz.24. Osoby nieaktywne dostaną bany.
@kaim za chamskie zachowanie zostajesz usunięty z turnieju i dostajesz bana na następny turniej grany na serwisie.
Wielki Mistrz Malborka
14-12-2011, 00:50
Ja wczoraj miałem urodzinki, dobrze że przedłużone, Zib jak naprawisz to mi wyślij na gg wiadomość a tamtego 4 nie ma a był jakiś, wtakim razie nie ma sens nawet chyba grać bo wychodzą dwie osoby z grupy
Wpis nie został usunięty przez moderatorów, innymi słowy rezygnuje z tego turnieju przeprowadzanego przez zwykłe dzieciaki. (...) . pozd.
I w ten oto magiczny sposób kolega zapracował na ostrzeżenie.
Gwarantuję mu objęcie przeze mnie pieczy nad jego poczynaniami. Dobijemy do 2 ostrzeżeń czy Kaimie nauczysz się szanować innych ludzi? -Lena
Belizariusz
14-12-2011, 19:50
Swoim zachowaniem kaim potwierdziłeś tylko kim naprawdę jesteś. Zamiast grać w turniejach to wracaj do piaskownicy bawić się z innymi dziećmi, a nie obrażaj innych synku ;)
ja już się wypowiedziałem, co będe wypisywał kiedy i tak usuwacie. tak czy inaczej, pamiętam jakie były twoje początki belizariusz i jak mnie błagałeś o gry żeby się czegoś nauczyć. wiecej tu nie wchodze, banujcie co tam chcecie.
pamiętam jakie były twoje początki belizariusz
A twoje jakie były? od razu byłeś mistrzem? :lol:
Wielki Mistrz Malborka
15-12-2011, 21:47
Ja tam miałem taki nick od razu :P Jutro jestem chętny na grę około 18 może alexander bucefalos wstanie ze snu zimowego
Belizariusz
19-12-2011, 18:51
Wobec graczy nieaktywnych i uchylających się od gry zostaną wyciągnięte surowe konsekwencje.