Zobacz pełną wersję : Grupa IV
Belizariusz
01-12-2011, 00:55
Z grupy awansują gracze z 1 i 2 miejsca.
Deadline jest do wtorku 13 grudnia do godz.24.
Pierwsza atakuje drużyna, której gracz ma w nicku forumowym najniższą literę w alfabecie (np. A atakuje Z).
- Mintka
- Jaskier de Pankratz
- Radtrak
- IPL Markus
Czeslaus
01-12-2011, 15:53
To wypada mi zacząć. W tygodniu zanadto czasu brak, więc terminy ...
Sobota 3 grudnia wieczór (koło 19). Weekend 9-12 grudnia również wieczorami. Poza tym sugeruję skrobać do mnie na GG - 3029748.
Pozdrawiam
Witam przeciwników
jestem dostępny głównie wieczorkami ale w razie konieczności od 17 .Proponuje meczyki od poniedziałku jeśli ktoś chce sobie zarezerwować termin to proszę o wpis jeśli nie to będę sukcesywnie zapraszał na pojedynki.
Czeslaus
02-12-2011, 22:49
Ja się zaoferuję, kto chętny chciałby dnia jutrzejszego (sobota 3 grudnia), około godziny 19 rozegrać obydwa mecze ? GG jak pisałem 3029748, Steam - Jaskier de Pankratz.
Pozdrawiam
Post Scriptum (4 grudnia 1.00)
Jako, że wczoraj nic nie rozegrałem, więc sugeruję coś innego. Kto chciałby w najbliższy piątek (od godziny 15 jestem dostępny do późna) lub sobotę (raczej wieczorem, choć poinformuję jakby dało się w dzień).
Jako, że wczoraj nic nie rozegrałem, więc sugeruję coś innego. Kto chciałby w najbliższy piątek (od godziny 15 jestem dostępny do późna) lub sobotę (raczej wieczorem, choć poinformuję jakby dało się w dzień).
to proponuje Piątek godzina 19 jeżeli Ci pasuje to potwierdź.
Radtrak proponuje meczyk w Poniedziałek o 19.Potwierdź jeśli Ci pasuje lub zaproponuj inny termin.
Witaj Mintka jako że gramy razem w trzech turniejach na Igrzyskach proponuje wszystkie mecze rozegrać w Środę tak od godziny 18.Potwierdź proszę lub daj swoją propozycje na rozegranie meczy.
Belizariusz
04-12-2011, 11:13
Markus przestań w każdym wątku spamować postami tylko edytuj pierwszy, a nie co 15 minut Twój nowy post jeden pod drugim.
Czeslaus
04-12-2011, 19:36
Tak Markusie, piątek o 19 mi pasuje, jakby coś się zmieniło, to poinformuję. Ktoś jeszcze chciałby w piątek ?
Cześć, dopiero odkryłem ten temat, a pisałem do Was na priv, ale odpowiedzi się nie doczekałem.
Moje GG. 13576350
W poniedziałek małe szanse, ale może..
wtorek na 100% wieczorem, zapraszam na gg, albo na priv
pzdr
Cześć, dopiero odkryłem ten temat, a pisałem do Was na priv, ale odpowiedzi się nie doczekałem.
Moje GG. 13576350
W poniedziałek małe szanse, ale może..
wtorek na 100% wieczorem, zapraszam na gg, albo na priv
pzdr
bede dostepny codziennie do piątku na gs około 19.
@Markus
piątek godzina 19 ;)
napisz mi na gadulca tak godzinę przed grą <18 xD>, albo najlepiej podaj swoje GG
Czeslaus
09-12-2011, 12:48
@Radtrak, przepraszam pardon, ale za przeproszeniem już Markus się ze mną umówił na godzinę 19. Jak cuś cycuś, to sugerowałbym parę(naście) minut wcześniej zacząć, znajdziecie mię wedle lobby.
A Tobie Radtrak kiedy pasowałoby się spotkać ? Jutro o której godzinie ?
Post Scriptum
Coś chyba dzisiaj nie zagramy, bo czekam na GS od 25 minut i cisza ...
Secundo Post Scriptum
Czekałem 33 minuty i wystarczy. Zagram jutro niemal cały dzień acz do ustalenia via GG lub priv i od 18.30 do 19.40
u mnie niestety, sobota pod znakiem zapytania.
ale niedziela cały dzień, proszę określcie się tutaj w niedziele jak chcecie grać <muszę sobie ustawić grafik, a to robię w sobotę wieczór>
więc było by super tak do wieczora się określić ;)
krótko mówiąc:
niedziela-jestem wolny tylko wtedy jak podacie godzinę, mi pasuje każda
sobota - Moożee...
Czeslaus
10-12-2011, 07:31
Radtrak, mi by odpowiadała godzina 12 w niedzielę, co Ty na to ?
ok ;)
niedziela 12
zgadamy się na gg:
13576350
Sory za temat pod tematem, ale
nie mogę się z nikim dogadać w sprawie zagrania w R:TW.
Termin już mija więc ja nie wiem jak to będzie dalej..
pzdr.
Czeslaus
13-12-2011, 16:02
Niestety wcześniej nie szło się dogadać, a teraz wyszło jak wyszło ... (mówiłem Tobie zresztą Radtrak).
Mianowicie drodzy Organizatorzy muszę zrezygnować z udziału w turnieju. Spowodowane jest to sytuacją w życiu pozakomputerowym, której niestety nie przewidziałem. Mam nadzieję, że uda mi się stawić w jakimkolwiek przyszłym turnieju. Pozdrawiam.
Belizariusz
13-12-2011, 23:29
Rozgrywki grupowe zostają przedłużone do niedzieli 18 grudnia do godz.24. Osoby nieaktywne dostaną bany.
Belizariusz
19-12-2011, 18:51
Wobec graczy nieaktywnych i uchylających się od gry zostaną wyciągnięte surowe konsekwencje.