PDA

Zobacz pełną wersję : Jak zagrać Kampanie z kolegą przez neta.

errxor
09-12-2011, 10:13
Wiem ,że dużo jest poradnikow ,ale ja centralnie nie czaje. Dużo tego jest opisane proszę tylko o małą pomoc.
Chcę z kolegą zagrac przez neta Kampanie. Oboje mamy orginały , wer 1.3. Co musimy zrobic by zagrac? Widziałem oczywiście cos na forum ,ale słyszałem ,że bitew sie nie da.
Zależy nam żeby zagrac kampanie przez neta i żeby można było mieć bitwy. Prosze o pomoc ,przepraszam jak był taki topik ,ale nie mogłem znaleźc odpowiedniego dla mnie wytłumaczenia.
Pozdrawiam

(przepraszam jeśli zły dział )

PlanB
09-12-2011, 10:58
Jako takiej kampanii online w Medku nie ma,możecie się zadowolić trybem hot-seat,jednak bitew tam nie rozegracie ponieważ polega to na tym że ty robisz ture swoją nacją,zapisujesz grę,ten zapis wstawiasz na jakiś serwer(np na rapida)kolega pobiera,wgrywa u siebie tą ture,wykonuje ruch i podaje tobie,i tak w kółko.No trochę łopatologicznie,ale chyba załapałeś?

errxor
09-12-2011, 11:05
No chyba sobie żartujesz - a jak sie niby rozgrywa kampanie online? Widzialem jakies mody ,że da sie grać tylko ,że bez bitew.

Joopiter
09-12-2011, 11:35
Dokladnie tak, jak napisal kolega wyzej - gracz wykonuje ture za swoje panstwo, zapisuje gre i przekazuje kolejnemu w kolejce. Bitew sie nie da rozgrywac miedzy soba, mozna to robic tylko w taki sposob, ze atakujacy gra swoimi wojskami, a wojskami broniacego kieruje komputer.

Pierwsze prawdziwe kampanie online wprowadzono dopiero w Empire.

Wiecej info o KO na Medku tutaj:

viewtopic.php?f=3&t=3161 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=3&t=3161)

SzymonDeath
23-03-2015, 13:02
A jest jakiś program który automatycznie wysyła Save po zapisaniu do kolegi i z powrotem?

Mefisto7
23-03-2015, 23:53
Nie ma. Tylko tradycyjnie przez hosting.