Zobacz pełną wersję : Finał: {SB}Amrod-[-TWR-]Purple 1-3
Belizariusz
24-12-2011, 00:24
Deadline jest do soboty 31 grudnia do godz.24.
Mecz grany jest do 3 zwycięstw (the best of 5).
Pierwsza atakuje drużyna, której gracz ma w nicku forumowym najniższą literę w alfabecie (np. A atakuje Z)
Witaj ponownie :)
Deadline jest do 31 grudnia do godz 24 - cóż za data :D
Mogę zagrać o dowolnej porze w najbliższy poniedziałek lub wtorek, w następne dni już niestety nie..
Ale na tę chwilę:
Spokojnych, rodzinnych Świąt :)
Data na miarę finału. To może poniedziałek około 18.00?
Poniedziałek ok 18 jest ok. Do zobaczenia!
3:1 dla Purple. Dzięki za gry :)
Dzięki za dobre, wyrównane bitwy na wysokim poziomie :)
Chciałbym również podziękować za organizację i sędziowanie w turnieju Tobie i Belizariuszowi - mimo że czasy nie są najlepsze, chętnych do pomocy niewielu, to udaje się Wam to pociągnąć i mamy szansę na turniejową rozrywkę. Życzmy sobie, żeby nowe wiatry w 2012 roku przywiały młodych, chętnych, zapalonych graczy..
Dzięki wszystkim pozostałych uczestnikom za klimacik wspólnie rozegranych barbarzyńskich bitew :P
Belizariusz
26-12-2011, 20:38
Gratuluje zwycięzcy i dziękuje za miłe słowa :) od razu uprzedzam, że na banerki pewno będzie trochę poczekać. Jak to nie problem to wrzućcie na forum repki z finałowej walki :)
Służę uprzejmie:
edit: na razie usunąłem link, gdyż zapomniałem o jednym - Amrod, masz coś przeciwko publikowaniu powtórek?
william/kaszanka
28-12-2011, 19:23
Graty Purple ! :D
Służę uprzejmie:
edit: na razie usunąłem link, gdyż zapomniałem o jednym - Amrod, masz coś przeciwko publikowaniu powtórek?
Nie, spoko, chociaż dobrze by było zebrać repki z meczy pucharowych razem :)
ok, w takim razie oto bitwy finałowe:
http://www.speedyshare.com/file/vefZr/BI-Final.rar
Myślę że jak już ukończone zostaną całe Wielkie Igrzyska to będzie można ładnie zebrać powtórki z wszystkich trzech faz pucharowych (:
PS: dzięki za "graty" ;)