Zobacz pełną wersję : RTW Multiplayer
Seba Fallus III Wielki
26-12-2011, 22:08
Wielkie Igrzyska już się powoli kończą i o grze w RTW można już tylko pomarzyć chyba że na następnych igrzyskach.
Więc mam taką propozycje , czy nie chcielibyście co jakiś czas zagrać w starego dobrego romka ???
Na gs strasznie trudno kogoś do gry znaleźć a na BI nikt nie gra :cry: . Skoro dość sporo osób aktywnie brało udział w Igrzyskach można by zebrać ekipę do pogrania ;) Co wy na to ???
Cóż, w moim odczuciu to z pograniem w RTW nigdy nie ma problemu - lobby pełne, nawet o jakiś totalnie absurdalnych godzinach ktoś tam jest, bo grają wszystkie strefy czasowe. Z pograniem 1v1 nie ma najmniejszego kłopotu, z bitwami drużynowymi jest nieco trudniej, ale też naprawdę nieźle. Problem to jest z grami na Medku....... :|
Jeśli interesowałaby Cię większa łatwość w znajdywaniu partnerów do rozgrywki to chyba najlepiej zapewnia ją członkostwo w klanie - masz od razu kilka dróg ułatwionego kontaktu z potencjalnymi kolegami do gry, u nas jest paru takich zapaleńców, którzy grają tylko w Roma i nigdy nie odmówią. No, ale to oczywiście gdyby nie udało się ogarnięcie ludzi za pośrednictwem tego forum. W każdym razie jeśli byłbyś zainteresowany to zapraszam na priv ;)
Seba Fallus III Wielki
27-12-2011, 11:20
Cóż, w moim odczuciu to z pograniem w RTW nigdy nie ma problemu - lobby pełne, nawet o jakiś totalnie absurdalnych godzinach ktoś tam jest, bo grają wszystkie strefy czasowe. Z pograniem 1v1 nie ma najmniejszego kłopotu, z bitwami drużynowymi jest nieco trudniej, ale też naprawdę nieźle.
Tak tylko najczęściej ludzie nie przestrzegają zasad i naprawdę rzadko można zagrać dobry pojedynek.Do tego podstawka mi się przejadła wole BI i Aleksandra a na nich nikt nie gra :(
Zakapior-san
27-12-2011, 15:54
Ja jestem chętny na gry w BI i Alexa. Pisz na gg ;)
Ja z tobą mogę pograć zawsze :D
Wielki Mistrz Malborka
07-01-2012, 16:02
Jeśli w twoich oczach seba wypadłem nieźle to mogę zagrać z wami, ale nie chcę by nasza drużyna przegrała przez ewentualne słabe ogniwo w mojej osobie
Seba Fallus III Wielki
08-01-2012, 14:20
Mistrzu spokojnie przecież zdobyłeś 4 miejsce to znaczy że musisz dobrze grac ;) a tak w ogóle nie chodzi o wygrywanie tylko żeby sobie pograć :D