Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z wielbłądami w kampanii napoleońskiej

poniatowski33
27-12-2011, 16:43
Witam zakupiłem sobie NTW

W jej zawartości był m.in. poradnik do gry.
Postanowiłem wg. Tego poradnika przejść kampanię Napoleona w Egipcie i w pewnym momencie jest napisane tak : "Podbij Napoleonem ostatnie miasto na północy Damiettę i wracaj do Mensury. Zacznij werbować we wszystkich miastach konnicę złożoną z wielbłądów.

I w tym problem , ponieważ budując obóz wojskowy zauważyłem tam , że da się rekrutować wielbłądy jednak bo najechaniu pisało : Ta jednostka jest nie dostępna i portret był oznaczony czerwoną ramką.

Co muszę zrobić by rekrutować konnicę z wielbłądów ?

Barturus
27-12-2011, 18:53
W kampanię od dawna nie grałem, więc ekspertem nie jestem. Według mnie, sprawdź stan finansów państwa oraz czy został ustalony limit na tą jednostkę.

poniatowski33
27-12-2011, 21:52
Skarb państwa to niecałe 5 tyś

Oprócz tego gdy dłużej trzymałem na portrecie wyszedł komunikat : " Aby odblokowywać jednostki opracowuj technologię i wykonuj misję "

Cóż Technologia odpada ( sprawdzałem wszystkie i żadna technologia nie dodaje wielbłądów ) co do misji do sprawdzałem w poradniku i jedynie co tu mi wpadło w oko :

"Pustynne drogi " Cel : Zwerbuj jednostkę Wojownicy na wielbłądach ( Nie mogę ich rekrutować ) . Nagroda : Jednostka jazda na dromaderach ( wielbłądy )

Masud
07-01-2012, 23:51
Wojowników na wielbłądach + Strzelców na wielbłądach będziesz mógł rekrutować kiedy zajmiesz np. Matruh. Natomiast na "Jazda na dromaderach" i tak jest limit 2 sztuk.