Zobacz pełną wersję : Gracz tworzący klimat
Głosujemy maksymalnie na trzy osoby, przy czym za pierwsze miejsce 3 pkt, za drugie miejsce 2 pkt, a za trzecie 1 pkt. Zwycięzcy będą mogli wybrać range specjalną.
Errichto
01-01-2012, 23:51
1. Mefisto - prawdziwy wirtuoz klimatu. Z pewnością musi sporo czasu poświęcić przy tworzeniu postów, niekoniecznie w postaci słów (przykład - zajebista mapka w wk33), ale efekt jest powalający.
2. Joopiter - dalej już nieco ciężej wybierać, ale zapadł mi w pamięć opis epickiej bitwy morskiej w wk28.
3. Knecht - a niech ma, ale tu już się mocno zastanawiałem nad Maryniaszem i jeszcze kimś tam.
1. Nihilus - mistrz i laureat tej kategorii powrócił w wielkim stylu!
Co do reszty, muszę się dłużej zastanowić czy ktoś zasługuje, a jeżeli tak to kto.
1.mefisto -bezkonkurencyjnie a dlaczego chyba tłumaczyć nie muszę
Joopiter
02-01-2012, 01:06
1. mefisto - wiadomo ;)
2. Nihilus - argumentacja wyzej Marata
3. Marat - tez czesto stara sie pisac klimatycznie
1. mefisto -> poprzednicy zapomnieli o dodaniu nieco życia w sytuację polityczną w wko33 :)
2. Rapsod -> Klimat w wypowiedziach, bierze nawet pod uwagę panującego w grze przy polityce i nawet gdy to tylko wymówka, to wygląda ładnie.
3. Nie wiem. Tylu jest graczy, którzy zasługują na uznanie*, a nie chcę wypisywać bezpunktowych wyróżnień, więc ymm o właśnie, Nihilus!
* najgorsze w takich konkursach jest to, że wiele osób zachwyciło np. pół roku temu, ale już mało pamiętam, ech :P
Trochę mnie dziwią oceny niektórych bo nie chodzi tu tylko o pisanie klimatycznie :P
1. mefisto - wiadomo, a jak mam zły dzień to czytam sobie jego ambę w wko31 :lol:
2. Rapsod - mnie urzekł
3. Jeszcze się zastanawiam
1-Mefisto
2-Knecht
3-Nihilus
maryniasz
02-01-2012, 21:41
1: meffisto - za te 49 języków, którymi włada... :)
2: Knecht - za ta wk29 i jego Bułgarów
3: Amrod
janker92
06-01-2012, 13:53
1. Mefisto - bezkonkurencyjny, rzecz jasna ;)
2. Maryniasz - za wypowiedzi "trzykropkowe"
3. Nihilus - krótko, ale na temat ;)
Abu Yusuf
06-01-2012, 13:56
1. Marat za "stary styl" dialogu w dyplomacji, niektórzy wiedzą o co chodzi
2. Nihilus, dokładnie za to samo, ale dawno nie widziałem żadnych "rodzynów"
3. Mef, za jego pajacowanie w ambasadach ;p
1. Mefisto za największe, choć nie zawsze strawne, starania.
2. Knecht za posty.
3. Marat za stary styl.
Mefisto7
08-01-2012, 00:12
1.Rapsod
2.Knecht
3.Maryniasz
1. mefisto
2. Marat
3. Knecht
Podliczyłem pkt ;)
I za zgodą Joopitera ogłaszam wyniki :D
Z miażdżącą przewagą zwyciężył mefisto,2 miejsce dla Knechta i Nihilusa,3 znów Marat :)
Dodam że przewaga mefa nad Knechtem i Nihilusem to 22 pkt ! :)
Mefisto7
16-01-2012, 22:34
Dziękuję wszystkim za głosy. :)