Zobacz pełną wersję : Runda 3 - HoE Sqnik 0:2 {SacredBand}Zib
Atakującym w pierwszej bitwie jest Sqnik.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 10 marca (sobota).
Wszystkie DLC dozwolone.
Powodzenia!
Kiedy możesz grać ?
EDIT:Rozmawiałem ze Squnikiem, który dodał mnie do znajomych. Nie udziela się na forum z tego co widzę, alekontakt jest. Wstępny termin rozegrania meczu jest dziś wieczorem.Bez konkretnej godziny.
Jestem na kompie ale nie u siebie, mam lekką bibę więc jak coś będę później.
Wielki Mistrz Malborka
11-03-2012, 23:45
Zib wygrywa ten mecz walkowerem
Wstępnie umawiałem się na dziś steamowo z przeciwnikiem na dziś wieczór. Była to data odpowiadająca przeciwnikowi jednak powiedziałem, że mogę być " nie w formie". Ogólnie biję do tego, że kontakt choć słaby był z przeciwnikiem, i nie wiem czy zasługuję na walkowera.
Poddaję się sędziom. Pozdrawiam
Wielki Mistrz Malborka
12-03-2012, 07:50
5. Umawianie na bitwy powinno odbywać się za pośrednictwem forum, w odpowiednich tematach. Można także umawiać się na inne sposoby (GG, e-mail), ale o postępie rozmów należy informować na forum, gdyż tylko takie są wiążące.
Zgodnie z tym punktem regulaminu: tak, ale obgadamy to w gronie sędziów.
Ok rozumiem, wynik nie jest oczywiście w żaden sposób dla mnie krzywdzący hehe.
Ale piszę to, żeby była jasność, że nie wyłudzam walkowera.:)
Tak jak napisał Wielki Mistrz Malborka. Dla nas jest ważne co jest na forum, informowanie o postępach, co nie zwalnia jednak z obowiązku interesowania się wątkiem na forum również przeciwnika. Jeżeli dzisiaj zagracie to postaramy się jeszcze uwzględnić wynik.
trudno stalo sie nie chcialem zeby taki wyszlo bylem umowiony na wczoraj wstepnie przepraszam ze nie zagralem nie moglem poniewaz wypadla mi bardzo wazna sprawa i nie mogle wczoraj zagrac.jesli byla bo mozliwosc rozegrania meczu dzis bylbym bardzo wdzieczny.
Wielki Mistrz Malborka
12-03-2012, 18:26
To jest, pisz do Ziba
2:0 dla mnie.
Dzięki z gry.
Fajnie, że dograliście. Szkoda, że jednak późno ;)