Zobacz pełną wersję : Runda 4 - mecz AC - [SUNTZU] Wielki Mistrzu 1:2 {SB}pyza
Atakującym w pierwszej bitwie jest [SUNTZU] Wielki Mistrzu.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 13 marca.
Wszystkie DLC dozwolone.
Powodzenia!
Wielki Mistrz Malborka
06-03-2012, 16:33
Kimkolwiek jesteś, zwycięzco meczu W, wiedz że będę oczekiwał na ciebie od piątku wieczorem do końca niedzieli z małymi przerwami na sen i inne różne sprawy więc zostają same wieczory :)
Konichiwa pyzo, stary kanjawa moto jeśli się nie mylę :)
Konichiwa doshi-san,
tak to dokladnie ja,
ponownie przyjdzie nam stanąć w szranki
co do terminu to sobota praktycznie od rana do poznych godzin pasuje mi najbardziej, jak mozesz to podaj konkretna godzine, stawię się
Oby Fortuny Ci sprzyjaly :)
Wielki Mistrz Malborka
06-03-2012, 22:11
jakoś po dwudziestej, to to co Mistrze lubią najbardziej :)
EDIT: Chociaż sądzę że we wtorek BYĆ MOŻE będzie dla mnie lepiej bo weekend niestety może mnie nie być a we wtorek nie wiem czy będę miał czas, jednak nie bój się, ułożę sobie grafik tak żebym miał czas albo w sobotę/niedzielę koło 20-23 albo we wtorek też po 20
@update odpowiadajacych mi terminów do grania
sobota: od 8.00 do 16.00
niedziela: od 11:00 do 13:00, od 16:30 do 24:00
poniedzialek, wtorek od 20 do bólu
juz wiesz kiedy Ci odpowiada Mistrzu-san ?
Wielki Mistrz Malborka
09-03-2012, 14:45
Niedziela lub wtorek, napisze na stimie na pewno wtedy
Wielki Mistrz Malborka
11-03-2012, 21:51
Po jakiejś półgodzinnej bitwie 1:0 dla mnie, tak się skupiłem na meczu że zaniedbałem obowiązki i teraz muszę się streszczać, jeśli szybko się uwinę zagramy jeszcze dzisiaj, jeśli nie to i tak mamy dwa dni czasu jeszcze.
Po godzinnej bitwie mamy wynik z Mistrzem 1:1.
W zwiazku z faktem ze jest juz pozna pora i nie mozemy dalej kontynuowac pojedynku (steam w tej chwili odmawia posluszenstwa)
prosimy o przedluzke do dnia jutrzejszego
pozdrawiam
Wielki Mistrz Malborka
14-03-2012, 00:33
Akurat bitwa się nie skończyła, ja miałem opancerzonych z 11 pancerza więc wiele byś im łukami nie zrobił + amunicji też nieskończonej nie miałeś a w dojo łuku byś nie podładował bo ja tam byłem dookoła, w końcu musiałbyś zaatakować i mając 3 konnych łuczników a raczej 2,35 konnicę mnichów i gena nie wiem czy dałbyś radę na moje 5 włóczni i gienka zwłaszcza że dwie z tych jednostek były na 9 lvlu. Steam nawalił i dlatego nie dokończona jest ta druga bitwa, nie był to żaden drop bo połączenie z netem miałem, wszystko inne działało a i moim kumplom steama rozłączyło bo się pytałem. Nie mam pojęcia jak to rozwiążemy a mózg też mi o w pół do pierwszej nie działa jak trza i jestem świadom tego że to co tu wypisuję może być pozbawione sensu i wywołać jakieś niepotrzebne spory, niech sędziowie się tym zajmą.
[spoiler:2ozki5pg]Proszę o zachowanie spokoju i nie wszczynanie większych dyskusji.
http://cloud.steampowered.com/ugc/52265 ... EB01BA84E/ (http://cloud.steampowered.com/ugc/522655154390459767/4743FB448017626ACD68532D1396115EB01BA84E/)
http://cloud.steampowered.com/ugc/50689 ... 1EE0019C9/ (http://cloud.steampowered.com/ugc/506893103252314535/34DA9485F000BF22725C7C1781B13CA1EE0019C9/)[/spoiler:2ozki5pg]
@Wielki Mistrzu - rozumiem ze wyrazasz swoj sprzeciw co do wyniku drugiej bitwy, ( szkoda ze inaczej wygladala nasza rozmowa zaraz po wczorajszym meczu - i tylko dlatego pozwolilem sobie napisac ze obecnie jest stan 1 do 1, moze sie nie zrozumielismy , moze bylo pozno nie istotne).
Nigdzie absolutnie nie zakladam że dropowales gre, obaj dobrze wiemy jakie wczoraj mielismy problemu z internetem/steamem.
Poniewaz dysponuje zarowno screenami stanu armi z konca gry jak i powtórka, zaraz po powrocie do domu wysle je gronu sedziowskiemu do oceny.
pozdrawiam
Sprawę rozpatrzymy jak najszybciej, proszę o przesłanie screenów, powtórek na adres:
turniej @ totalwar. org. pl
Przypominam, żeby osoby nie związane z tematem nie wypowiadały się.
Wielki Mistrz Malborka
14-03-2012, 11:07
Problem w tym że powtórki często są zbugowane i mogą pokazywać coś zupełnie innego
Wiadomo, przecież nie będziemy się opierać tylko na powtórce...
Decyzją sędziów mecz zostaje uznany za zwycięski na rzecz Pyzy. Podesłany screen z końca rozgrywki oraz powtórka odzwierciedlająca w miarę poprawnie przebieg bitwy zdają się pokrywać. Pasek przewagi wskazywał korzyść około 70 procent na rzecz Pyzy. Podobnie siła jednostek wskazywała przewagę (generał walki + pełna jazda mnichów na wytrwaniu).
Dostajecie 1 dodatkowy dzień na dogranie meczu. To jest do czwartku, 15 marca włącznie.
Wielki Mistrz Malborka
14-03-2012, 20:16
ehhh, przed strzelaniną było 50/50 ale dyskutować nie mam zamiaru i gratuluję zwycięstwa, szkoda jednak że nie "dogranego" dziś już późno a ja niedługo znikam ale w czwartek z braku wyboru muszę być więc proponuję godzinę 20-21
20:00 pasuje.
do zobaczenia wieczorem.
Bitwa została rozegrana.
Generalnie w chwili gdy bylo juz po bitwie Mistrza rozlaczylo z netu, nie wiem jaki jest jego punkt widzenia na ta sprawe jako ze wszedl tylko na chwile i napisal ze to wina tp-sy a potem zniknal.
Byc moze znowu beda protesty dlatego juz teraz wszystkie materialy (screen z koncowego stanu jak i replay) poszly na adres mailowy.
pozdrawiam
Wielki Mistrz Malborka
16-03-2012, 02:32
eee tam, wygrałeś - byłeś lepszy. Gratuluję i wygraj mi ten turniej żebym nie odpadł na marne ;)
Mistrzu jeszcze grasz w drabince dogrywek.Więc nie odpadłeś ;)
Wielki Mistrzu dzieki za niesamowicie zaciekłe gry.
powodzenia w kolejnych bitwach.
Ok dzięki za wspólną decyzję, w takim razie Pyza walczy dalej w Drabince Zwycięzców (bodajże z Alkiem ;) ) a Wielki Mistrz Malborka kontynuuje zawody w Drabince Dogrywek.
Wielki Mistrz Malborka
16-03-2012, 14:15
Mistrzu jeszcze grasz w drabince dogrywek.Więc nie odpadłeś ;)
Wiem że nie odpadłem z turnieju ale wyczerpałem limit porażek ;)