Zobacz pełną wersję : [TWB] Marcus anulowany [TWB] Konrad III
Termin rozegrania pojedynku to niedziela 18 marca.
Atakującym w pierwszej bitwie(wybierającym nację)jest Konrad III.
Powodzenia.Miłej gry.
No to witaj kamracie ;)
dogadamy sie na TS ale jako że info w temacie powinno być to przypominam że z racji 2-giej zmiany do południa około 10 lub po 23 albo najpewniej w sobotę lub niedziele około 20 ale to do potwierdzenia w piątek.
Konrad III
13-03-2012, 16:43
Witam, ja raczej mogę grać od godziny 17 ;) każdego dnia.
Info dla organizatorów: Prawdopodobnie będziemy potrzebowali hosta do gry. Gdyż ostatnio mieliśmy pewne problemy z połączeniem i rozegraniem gry.
Jak coś to mogę pomóc jeśli wam nie przeszkadza że biorę też udział w turnieju.Jestem dostępny po 22.00.
Wielki Mistrz Malborka
13-03-2012, 17:05
Ja jestem dostępny codziennie po 17 z małymi przerwami, dodajcie mnie na steamie (http://steamcommunity.com/id/9999989997911112/) to wam mogę zahostować
To jesteśmy dzisiaj umówieni na 23:20 wstępnie jak nam nie wyjdzie połączenie to będziemy szukać hosta ;)
Konrad III
18-03-2012, 11:44
Witam, to na kiedy się umawiamy? bo do dzisiaj jest termin?
Bitwy trwają :idea:
Na początek wielkie dzieki dla Conrada za cierpliwość i pomoc przypostawieniu bitew.
Jednak ''internetowa '' burza i tak nas nie ominęła nie pomogło hamaczi,tungle ani anielska cierpliwość .
Pierwsza bitwa :
1:0
moja Hiszpania kontra angole
druga bitwa moi angole kontra Hiszpanie
0:1 uznaje zwycięstwo przeciwnika
niestety dwukrotnie wywaliło w trakcie jej trwania Konrada jednak muszę uznać że zawsze w momencie kiedy miał przewagę w bitwie za drugim razem nie małą przewagę .Z tego powodu że ja dzisiaj nie mam już za bardzo czasu uznaję zwycięstwo w tej bitwie mojego przeciwnika .
Wynik 1:1
mam nadzieje że sędziowie uszanują słuszność tego wyniku.
Dziękuję przeciwnikowi za gre.
Konrad III
18-03-2012, 21:57
Potwierdzam wynik 1:1
Pierwsza bitwa:
Konrad III - Wielka Brytania
Markus - Hiszpania
wynik: 0:1 dla Markusa
Druga bitwa:
Konrad III - Hiszpania
Markus - Wielka Brytania
wynik: 1:0 dla Konrada uznany przez Markusa.
Szczegóły: Grę, przy decydujących momentach wywalało mi do pulpitu. Nie wiem dlaczego. Grałem na niskich detalach. Na S2 gram na ultra także nie mam pojęcia.
Bardzo dziękuję Conradowi za pomoc w rozegraniu bitew. :)
Dziękuje za terminowe rozegranie meczy.
Obaj dostajecie po 2 punkty.
Serdeczne podziękowania Conradowi za host.
Powodzenia w następnych meczach.
W związku z wycofaniem się Konrada III z turnieju mecz zostaje anulowany.