Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jak skrócić czas "End of turn"?

soulfire
15-03-2012, 22:47
Witam, mam problem, gdyż gram w medievala i gdy naciskam koniec tury to muszę czekać ok 10 min na to by wszystkie frakcje przeleciały i dopiero mogę grać kolejną turę. Jest to bardzo denerwujące, ponieważ dziwnie się gra jeśli ja moje ruchy wykonuję w 2 min a 10 muszę czekać na przeminięcie wszystkich pozostałych frakcji. Czy jest jakiś mod, sposób, plik do wyedytowania który umożliwiłby usinięcie lub przyśpieszenie tego irytującego czekania? Proszę o odpowiedź

Asuryan
15-03-2012, 23:12
Trochę może pomóc nie zaznaczanie opcji "show CPU movies" ("pokazuj ruchy komputera") przy rozpoczynaniu kampanii, a poza tym to chyba tylko kupno nowego kompa.

soulfire
15-03-2012, 23:14
ale z moim komputerem jest wszystko ok. chodzi o to tylko że bardzo długo mi się przewijają te inne frakcje. a nie wspomniałem, gram z dodatkiem SS 6.3.

PlanB
16-03-2012, 16:13
Tak jak kolega pisał,opcja z pokazywaniem ruchu kompa,poza tym to mod,na modach tury chodzą wolniej,może format kompa?
Ale to i tak tylko SS a nie Bellum :lol:

soulfire
16-03-2012, 18:50
a to bellum jest lepsze?

PlanB
16-03-2012, 19:17
Nie grałem w SS,ale mod jest bardzo dobry,według ankiety w dziale modyfikacji Bellum jest popularniejsze,ale czy lepszy to już musisz sam ocenić ;)