Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Przedłużenie wszystkich rund!

Amrod
22-03-2012, 21:23
W związku z premierą Zmierzchu Samurajów a zwłaszcza potężnym patchem do Shoguna 2, termin wszystkich rund zostaje przedłużony do 31 marca włącznie.
Nie jest to zawieszenie turnieju.

Od strony sędziów poprosiłbym jednak o w miarę jak najwcześniejsze rozegranie meczy, abyśmy mogli jak najszybciej rozpocząć nowe rundy i nie przeciągali tego w czasie. Szczególnie prośba dotyczy graczy z Drabinki Dogrywek, gdyż jest to bardziej złożona i trudniejsza część drabinki.

Proszę również o informowanie w tym temacie o ewentualnych okolicznościach związanych ze zmianami wprowadzonymi przez patch, a które mogą mieć znaczenie dla przebiegu turnieju lub zasad.

krezus
22-03-2012, 21:38
Dzięki

Póki co cięzko jest cokolwiek powiedziec bo bardzo często wywala z gry i gra stala sie poprostu niegrywywalna

alek pl
22-03-2012, 23:31
Nie grywalna malo powiedziane jak cofniesz myszke na karte tak jak bys chcial sie cofnac to wywala do pulpitu. Nie moge wybierac jednostek w czasie bitwy z karty. Nie da sie grac i tyle. Znowu CA dalo ciala na maxa.

Wielki Mistrz Malborka
22-03-2012, 23:37
No i będzie to co widzieliśmy już wiele razy czyli będą patchować patcha -.-

Wielki Mistrz Malborka
23-03-2012, 22:54
Proszę również o informowanie w tym temacie o ewentualnych okolicznościach związanych ze zmianami wprowadzonymi przez patch, a które mogą mieć znaczenie dla przebiegu turnieju lub zasad.

Otóż jak pewnie większość już zauważyła budynki są teraz losowo rozmieszczane więc mapy które dotychczas były "fair" teraz mogą już nie być

krezus
24-03-2012, 12:05
gra jest zupelnie zepsuta ja np nie moge wejsc do avatara a mam zmierzch

teraz juz nie moge grac ani w nowego ani w starego
co tu cos ogrywac mam zupelny spokoj od gry ale za to czas znow na ksizaki