Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Gra Wieloosobowa

23-03-2012, 15:35
Cześć.

W jaki sposób włączyć rozgrywkę awatarem, tak żeby móc wejść na nowe terytorium ze Zmierzchu Samurajów i grać jednostkami ze Zmierzchu?

Proszę o odpowiedź.

ManUtd
23-03-2012, 16:18
Musisz stworzyć nowego awatara dla zmierzchu, przy pierwszym uruchomieniu po patchu powinna ci się pokazać tabela wyboru awatara gdzie masz po 2 awatary dla obu części. Tam tworzysz od podstaw awatara i grasz normalnie. Żeby przejść do niej ze starego awatra klikasz na tą ikonkę na pasku w lewym górnym rogu, tam gdzie jest pokazany obrazek, nazwa, ranga itp. obecnie ustawionego awatara.

Skorpion
13-12-2012, 21:27
Po kilkumiesięcznej przerwie wróciłem do Shoguna. Zanim odpaliłem grę, Steam pobrał mi kilkanaście gigabajtów danych.

Okazało się, że po wybraniu Podbojów Avatara wszystkie bitwy, jakie wyświetlają mi się w trybie multi, są na czerwono. Komunikat: gospodarz bitwy ma inną wersję gry.

Próbowałem zmienić avatara, utworzyłem nowego - to samo.

Pytanie: jaka jest aktualna wersja gry? U mnie w ekranie głównym napisane jest, że mam 1.1.0. Dodam, że w Steam ustawione mam, aby pobierało aktualizacje na bieżąco, co też uczyniło, jak napisałem powyżej, po powrocie do gry po dłuższej przerwie. Co mam w tym momencie zrobić, aby móc zagrać w trybie multiplayer?

Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Aro137
14-12-2012, 11:37
Sprawdź spójność plików w steam, może to pomoże.

Skorpion
14-12-2012, 16:51
Wybrałem tę opcję wczoraj. Nie pomogło.

Widocznie kolejnym krokiem będzie wyrzucenie całej zawartości gry z dysku i ponowne ładowanie przez Steam.

Skorpion
16-12-2012, 23:06
Tak więc wyrzuciłem grę z dysku, ściągnąłem i zainstalowałem ponownie.
Ta sama sytuacja: komunikat o tym, że gospodarz bitwy w trybie wieloosobowym ma inną wersję gry, niż ja. Bram więc możliwości zagrania z innymi.