Zobacz pełną wersję : Półfinał - mecz AH - {SacredBand}pyza vs -HoE- VeRoN
Atakującym w pierwszej bitwie jest Pyza.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 15 kwietnia.
Wszystkie DLC dozwolone.
Prosiłbym też o przesłanie powtórek na adres, aby można było po turnieju je opublikować, w końcu to półfinał :)
turniej @ totalwar. org. pl
Powodzenia!
Amrodzie przeciez wiesz ze powtorki to jedna wielka kpina. W wielu bitwach wygranych na powtorkach jest sie przegranym. Jedyna opcja wydaje sie fraps aby forumowicze mogli obejzec rzeczywisty przebieg bitwy. Proponuje aby trzecia osoba nagrywala np. z klanu RoN co zapewni obiektywnosc i nie pomaganie jednej ze stron.
Przepraszam ze pisze o tym tutaj ale sadze ze to najlepsze miejsce na taka propozycje.
Z tego co wiem, to wraz z ostatnim hotfixem przywracającym debug camerę poprawiono też powtórki, te zapisywane po hotfixie. Przynajmniej tak zapowiadał Craig na TWCenter przed wydaniem hotfixa.
Wielki Mistrz Malborka
04-04-2012, 23:01
Niestety, ostatnio oglądałem powtórkę i była zepsuta.Ja mam już dość spore doświadczenie w kręceniu filmików (link w podpisie) więc mogę nakręcić i tutaj
hej,
co do moich terminów to pasuje mi granie:
środa: 19-24
czwartek: 19-24
sobota: 10-18
niedziela: 10-13 i 17-24
mam nadzieje ze w ktores z tych godzin mozesz sie wstrzelic.
pozdrawiam
-HoE- VeRoN
11-04-2012, 10:55
Siemka myślę , że najlepiej będzie sobota lub niedziela co do twoich godziny to sie jeszcze dogadamy pozdrawiam.
Wielki Mistrz Malborka
13-04-2012, 16:32
Panowie, macie coś przeciw żebym oglądał wasz mecz i zrobił komentarz? To co będę robił/widział/mówił będzie cały czas nagrywane więc nie ma mowy żebym w jakikolwiek sposób mógł oszukiwać (gdybyście mnie chcieli o to podejrzewać ;) ). Mam was obu w znajomych więc napiszcie do mnie kiedy zaczniecie, no chyba że sobie nie życzycie ale można by było tutaj rozpocząć jakąś fajną tradycje kręcenia filmików z "końcowych" meczów.
Przecież komentarz można zrobić podczas powtórki. :roll:
Możesz zrobić LiveStreama - więcej by ludzi obejrzało i w dodatku było by na żywo :)
Niech sami gracze się wypowiedzą, bo oglądanie na żywo może "delikatnie" wpłynąć na grę zainteresowanych. Nie każdy wytrzymuje presję ;) Chyba lepsza powtórka i komentarz do niej.
Wielki Mistrz Malborka
14-04-2012, 23:22
Ten pomysł na żywo wziął się z inspiracji agony - tam wszystkie mecze nakrecali na żywo. Moja rola by się ograniczyła do życzenia powodzenia i tyle by mnie widzieli.Kręcenie na żywo ma w sobie "to coś" co sprawia że jest fajniejsze a komentarz lepszy.Takie jest moje zdanie ale jeśli gracze się nie zgodzą to uszanuję to
nie mam nic przeciwko, nagrywaniu i komentowaniu czy streamowaniu gier.
@Veron i jak ? kiedy gramy ? bo chyba zostal nam juz tylko dzien dzisiejszy ?
pozdrawiam
-HoE- VeRoN
15-04-2012, 10:13
Od 12 -13 będę czekał na ciebie. Jeśli nie w tych godzinach to od 17-24 . pozdrawiam
-HoE- VeRoN
15-04-2012, 16:55
Witam po ciężkich bojach wygrałem 2:0 powodzenia w dalszej części turnieju i pozdrawiam.
potwierdzam,
dzieki wielkie za zaciekle gry
powodzenia w finale.
Dziękujemy.
VeRoN awansuje do finału, pyza spada do drabinki dogrywek.
Powodzenia.