Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Runda 8 - -HoE- TOLO PL vs -HoE- Alek

Amrod
15-04-2012, 18:50
Atakującym w pierwszej bitwie jest TOLO.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 20 kwietnia.
Wszystkie DLC dozwolone.

Przypominam o konieczności potwierdzenia wyniku meczu screenami.

Powodzenia!

alek pl
18-04-2012, 21:45
Jestesmy umowieni na czwartek wieczorem poniewaz tylko wtedy wracam wczesniej z pracy i postaramy sie to zalatwic przy wieczornym browarku :-)

-HOE- TOLO PL
20-04-2012, 11:58
WITAM.
WCZORAJ UMÓWILIŚMY SIĘ Z ALKIEM ZE DZISIAJ ROZEGRAMY BITWY ALE NIESTETY JA NIE DAM DZISIAJ RADY (MUSZE WYJECHAĆ W SPRAWACH SŁUŻBOWYCH I NIE WIEM KIEDY WRÓCĘ).TAK WIEC OMINIE MNIE PRZYJEMNOŚĆ ZLANIA CI TYŁKA :).
DAJE WALKOWERA I ŻYCZĘ POWODZENIA W DALSZEJ CZĘŚCI ROZGRYWEK.
POZDRAWIAM.

alek pl
20-04-2012, 14:14
Poczekaj z tym poddaniem się do wieczora ja powinienem być o 22 czyli twojej 23 wiec może jednak uda mi się zlać Twój zad liczę , że wrócisz na czas a jeśli się nie uda to może da się jeszcze jutro wieczorem sorki za błędy ale piszę z telefonu i jestem w trasie.

Poprawiłem trochę, żeby było bardziej czytelne. Sareth

Wielki Mistrz Malborka
22-04-2012, 00:25
I jak?

-HOE- TOLO PL
22-04-2012, 14:17
NIESTETY WRÓCIŁEM W NIEDZIELĘ RANO.
DAJĘ WALKOWERA ALKOWI.
IDĘ SPAĆ :)

alek pl
22-04-2012, 14:30
Niestety nie udalo mi sie zlapac Tola nie wiem jaka bedzie wasza decyzja. Z tego co wiem to ma jedynie telefon i jeszcze nie ma dostepu do stacjonarnego cpu. Strasznie w.......... sytuacja.

Wielki Mistrz Malborka
22-04-2012, 14:56
No cóż limit był do 20 kwietnia a Tolo pisał że daje walkowera a obaj wykazaliście aktywność więc nie ma mowy żeby był obustronny dlatego z czystym sumieniem stwierdzam że:
Alek przechodzi dalej a Tolo niestety odpada.Zapraszamy na kolejne turnieje.

alek pl
22-04-2012, 16:42
Coz wiem ze tak wyszlo ale z takiego obrotu sprawy nie jestem zadowolony gdyz wolalbym aby przeszedl zwyciesca a nie awansowac walkowerem. Tolo jest zawodnikiem ciezkim do pokonania i kazdy z nas mogl te runde wygrac wiec nie pozostaje mi nic innego jak reprezetowac siebie i jego w nastepnej rundzie.

Rue
22-04-2012, 18:12
Wszystko wyjaśnione.Zamykam.