PDA

Zobacz pełną wersję : Zmiana ustawień gry poza samą grą

WOJOWNIKH
18-04-2012, 13:05
Niestety, ale w modzie LME wywaliło mnie do windowsa.Po uruchomieniu ponownie gry w kampanii 1812 nie mogłem atakować ani poruszać się po ziemiach wrogów!Zirytowany, reinstaluję NTW.
Orientujecie się może, w którym pliku jest zmiana ustawień graficznych gry samej(bez modów)?Chcę je ustawić na normal, jako iż Napek(a może komp?) przy pierwszym uruchomieniu automatycznie ustawia je na wysoki, a ładowanie gry po raz 1. u mnie na tych ustawieniach to nawet 20 min :shock:

Rue
18-04-2012, 13:34
Mogę się mylić ale chyba w folderze scripts.

Windows XP: C:\Documents and Settings\nazwa_użytkownika\Dane aplikacji\The Creative Assembly\Napoleon\scripts

Windows Vista i Windows 7: C:\Użytkownicy\nazwa_użytkownika\AppData\Roaming \The Creative Assembly\Napoleon\scripts

WOJOWNIKH
18-04-2012, 13:37
Mogę się mylić ale chyba w folderze scripts.

Windows XP: C:\Documents and Settings\nazwa_użytkownika\Dane aplikacji\The Creative Assembly\Napoleon\scripts

Windows Vista i Windows 7: C:\Użytkownicy\nazwa_użytkownika\AppData\Roaming \The Creative Assembly\Napoleon\scripts
Folder jest czysty przed pierwszym uruchomieniem. :?
ed: ale wytworzyłem backup i tam nawet jest :
np.

gfx_sky_quality 1; # gfx_sky_quality <int>, Set the quality of sky. 0 - lowest, 3 - ultra #
Tylko, że przy moim błędzie z modem nie do końca jestem pewien,czy w pliku preferences gdzieś winy nie było ;).No nic, uruchomię grę i jak się zawiesi to ręcznie pozmieniam ustawienia :D
Bynajmniej to by się do FAQ tu na forum przydało(info o tym).Bo naprawdę tym można zmienić ustawienia;).