Zobacz pełną wersję : Półfinał {Sacred Band}Marcin "Łysy"- [SUNTZU]Wielki Mistrzu
Gra toczy się do dwóch zwycięstw (best of 3).
Termin rozegrania pojedynku to czwartek 3 maja.
Atakującym w pierwszej bitwie(wybierającym nację)jest Marcin "Łysy".
Powodzenia.Miłej gry.
Regulamin i zasady bitewne. (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=416&t=10054)
Wielki Mistrz Malborka
25-04-2012, 11:58
Sobota po 21?
Marcin 'Łysy'
25-04-2012, 17:02
Witam.
Bardziej:
Niedziela około 20.30
Poniedziałek również 20.30
Pozdrawiam GL & HF
Wielki Mistrz Malborka
25-04-2012, 21:00
Tu jest mały problem bo wtedy wyjeżdżam
Marcin 'Łysy'
27-04-2012, 23:16
Witam.
Przepraszam, że dopiero teraz ale powinienem stawić się na 21.00 (sobota)
Pozdrawiam.
GL & HF
Wielki Mistrz Malborka
28-04-2012, 20:59
Na razie 1:0 dla mnie, obowiązki wzywają więc umówiliśmy się znowu na 21 w środę.
GG i GL na następną ;)
Marcin 'Łysy'
02-05-2012, 20:41
Czekałem o wyznaczonej przez Ciebie godzinie. Mam jeszcze inne obowiązki niż siedzieć przed kompem i czekać na osobę która jest online i nawet nie raczy się odezwać. Pozdrawiam.
Marcin 'Łysy'
03-05-2012, 21:20
W tej chwili 1:1
Kończymy w sobotę.
Pozdrawiam.
Wielki Mistrz Malborka
04-05-2012, 14:02
Wydarzenia niezależne ode mnie nie pozwolą mi na zagranie wtedy meczu. Luźno będę miał dopiero we wtorek wieczorem
Marcin 'Łysy'
04-05-2012, 16:56
To jest problem ponieważ we wtorek wyjeżdżam do soboty włącznie i będzie to dla mnie bardzo pracowity czas i raczej nie będę miał ochoty do gry w sobotę czy niedzielę. Jeżeli jednak znajdziesz czas w ten weekend lub w poniedziałek to pisz ja napewno będę dostępny.
Wielki Mistrz Malborka
04-05-2012, 18:06
ok, zobaczymy jak wyjdzie
Marcin 'Łysy'
07-05-2012, 19:26
Ok. Udało mi się. Tak jak się wczoraj umawialiśmy będę około 20.30 (wtorek) na Ciebie czekał. Później napewno nie bedzie mnie do soboty. Pozdrawiam.
Wielki Mistrz Malborka
07-05-2012, 20:03
będę, chociaż komp mi ostatnio bardzo szwankuje więc może się zepsuć czy coś, po bitwie pewnie go zaniosę do informatyka
Wielki Mistrz Malborka
08-05-2012, 19:00
Jest dwudziesta i czekam ale jeśli moje statki nie będą chciały wykonywać rozkazów to bym prosił o przedłużkę i wtedy bym zaniósł kompa do naprawy
Marcin 'Łysy'
08-05-2012, 19:52
Wyniku problemów technicznych W. Mistrza nie mamy możliwości rozegrania naszego pojedynku do końca. Jutro wyjeżdżam i do gry będę dopiero w poniedziałek mam nadzieje ze do tego czasu rozwiążesz ten problem i rozegramy to do końca. Pozdrawiam.
Wielki Mistrz Malborka
08-05-2012, 19:54
Najprawdopodobniej pojutrze zamówię nową kartę graficzną i skontaktuje się z informatykiem, sama naprawa i wymiana powinny zająć max jeden dzień - nie wiem za to ile będzie szła nowa karta graficzna.
Marcin 'Łysy'
12-05-2012, 17:22
Witam.
Jestem ponowinie do gry mogę grać w niedziele i poniedziałek bez problemu. Proszę abyś się określił kiedy możesz grać.
Pozdrawiam.
Wielki Mistrz Malborka
13-05-2012, 15:43
Próbowałem dziś naprawić ale się nie udało, jest jeszcze jeden sposób ale spróbuję go dopiero jutro
Marcin 'Łysy'
14-05-2012, 23:03
Umówiliśmy się wstępnie na jurto (wtorek) na 21. Mam nadzieje, że w wkoncu rozegramy to do końca i pchniemy ten turniej dalej. Pozdrawiam.
Czekam z niecierpliwością na wynik ;) Mam nadzieję Mistrzu że dziś się stawisz.
Wielki Mistrz Malborka
15-05-2012, 20:37
Gramy w piątek ostatecznie.Gra powinna już działać chociaż jeszcze nie sprawdzałem.Nawet jak nadal statki nie będą chciały współpracować to zagram, najwyżej marcin będzie miał fory.
Marcin 'Łysy'
18-05-2012, 21:19
Kolega ponownie podobno przyczyn technicznych nie mógł rozegrać naszej gry. Osobiście mam już dosyć gry z "Mistrzem" ponieważ kolega nie sznuje mojego czasu po raz któryś traciłem czas przed kompem czekająć. Pierwszy raz w turnieju spotkałem się z taką arogancją i brakiem szacunku wobec przeciwnika. Ja przestaję się już martwić tym czy rozegram ten mecz do końca, teraz "kolega" Mistrz niech wykaże się incjatywą przy kolejnej próbie dokończenia tego meczu. Jutro (sobota) jestem nie dostępny a niedziela to jest czas dla mojej rodziny również nie mam zamiaru grać. Pozdrawiam :evil: .
Wielki Mistrz Malborka
18-05-2012, 21:21
Napisałem ci ze przepraszam i jestem bezsilny na to co dzieje mi się z kompem. Znowu mi się coś popsuło i już 3 raz próbuję naprawić tą samą rzecz.Napisałem również, że jeśli chcesz możesz spokojnie wziąć walkower bo biorę na siebie to że mi się komp rozkraczył w tak niefortunnym momencie.
Marcin 'Łysy'
18-05-2012, 21:35
Kolego ja nie jestem od tego aby brać od Ciebie walkowera o tym mogą zdecydować panowie ogranizujący ten turniej. Pozdrawiam.
6. Permanentne problemy techniczne powodowane przez jednego z graczy i uniemożliwiające rozegranie meczu będą traktowane jak walkower.
Ze względu na ciągłe problemy techniczne Wielkiego Mistrza mecz rozstrzygnięty na korzyść Marcina.
Marcin zatem awansuje do finału,Mistrzowi pozostaje walka w meczu o trzecie miejsce.
Mistrzu na forum jest wątek (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=143&t=1488) służący rozwiązywaniu problemów z działaniem gry i jest wielu pomocnych userów.
Myślę że jak uporasz się z problemami to zagrasz tą jedną bitwę z Marcinem tak dla własnego sprawdzenia,czy aby finał przypadł "Łysemu" zasłużenie.