Zobacz pełną wersję : Mecz A - {TWB} Markus 0:2 [SUNTZU] Miskor
Wielki Mistrz Malborka
15-05-2012, 20:58
Atakującym w pierwszej bitwie jest Markus.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (do dwóch zwycięstw) do 27 maja.
Powodzenia!
Do soboty/niedzieli rozejm, potem proszę o jakiś termin w godzinach "po" 21-22
Witaj
proponuje wstępnie czwartek tak po 21.
Witam
przepraszam ale dzisiaj nie moge zagrać ,nagła sprawa proponuje jutro o tej samej porze lub sobota.
Nie ma sprawy Kolego. Piątek i sobota jak najbardziej realne (ewentualny poślizg do 21.30)
Witaj
mam włączonego steama ,daj znać jak będziesz.
No cóż takiej przepychanki się na koniec nie spodziewałem.
1. Postaram się stawić zgodnie z założeniami na 20-21 dzisiaj
2. Niestety okazało się niespodziewanie, że będzie to "trudne"
3a. Jeżeli nie będę mogł się stawić to czy Markus i sędziowie mogą zaakceptować przedłużenie terminu o 1-3 dni?
3b. Jeżeli się nie stawię na bitwę (na pewno dam znać do 20.30, żebyś nie czekał zbytecznie Markusie), a przedłużenie nie jest możliwe to oddaję walkowerem (ewidentne opóźnienie z mojej winy) i życzę Markusowi POWODZENIA
No cóż takiej przepychanki się na koniec nie spodziewałem.
1. Postaram się stawić zgodnie z założeniami na 20-21 dzisiaj
2. Niestety okazało się niespodziewanie, że będzie to "trudne"
3a. Jeżeli nie będę mogł się stawić to czy Markus i sędziowie mogą zaakceptować przedłużenie terminu o 1-3 dni?
3b. Jeżeli się nie stawię na bitwę (na pewno dam znać do 20.30, żebyś nie czekał zbytecznie Markusie), a przedłużenie nie jest możliwe to oddaję walkowerem (ewidentne opóźnienie z mojej winy) i życzę Markusowi POWODZENIA
Spokojnie dzisiaj bede na stemie on line dość długo bede czekał jak bedziesz daj znać .
Ja również ewentualnie zwracam sie do sedziów o możliwość przedłużenia terminu ,ewentualnego walkowera nie przyjmuje ponieważ również raz nie wstawiłem sie na umówiony termin a takie zwycięstwo nie cieszy i nie daje satysfakcji.
Ewentualnie Miskorze pisze na wyrost jakby co będę dostępny w przyszłym tygodniu po 23.
Wielki Mistrz Malborka
27-05-2012, 11:06
Jakby co to dam wam przedłużkę do środy ale postarajcie się dogadać dzisiaj.
na razie kiepsko to widzę - wtorek?
...
jeszcze jesteś? (21.26)
Wielki Mistrz Malborka
27-05-2012, 23:41
To do środy macie czas. Powodzenia w grze jak i w spotkaniu się ;)
na razie kiepsko to widzę - wtorek?
...
jeszcze jesteś? (21.26)
około 23 zawsze przyjeżdżam z pracy jak jestem to zawsze on line na stemie mamy sie w znajomych będziesz widział ,ale z oczekiwaniem to jak zauważyłeś to u mnie krucho umówmy sie na konkretną godzine jak rozumiem pasuje ci wtorek 23 z przysłowiowym kwadransem na poślizg może być póżniej nie ma problemu ale wolałbym konkretnie to sie ustawie.
NA PEWNO wtorek od ok. 23 do ... pozostaję do dyspozycji. W rezerwie pozostaje środa rano (8-9) i wieczór (23 + ) ale nie chcę odkładać na ostatnią chwilę
To świetnie najlepiej dzisiaj będę o 23 jakby co to proszę poczekaj parę minut .
Odezwie sie na steamie.
2: 0 dla Miskora
dzięki za bitewki i powodzenia na dalszym etapie turnieju.
Również dziękuję za bitwy (naprawdę musiałem się nauwijać aby wygrać )
Do zobaczenia w 2v2
Wielki Mistrz Malborka
29-05-2012, 23:28
Więc Miskor idzie dalej a Markus spada do drabinki dogrywek.