Zobacz pełną wersję : Posłuszeństwo w prowincjach
Yrpen999
30-08-2012, 21:42
Witam, nie wiem, czy ktoś już to pytanie zadał, ale jak zmusić prowincję do obietnicy lojalności?
można trochę jaśniej ? prowincja-> obietnica lojalności --> nie znam
Czy nie chodzi ci przypadkiem o Narodziny? Jeśli tak użyj Junsatsushi w prowincji gdzie wpływy twojego rodu wynoszom powyżej 50%.
Yrpen999
31-08-2012, 09:25
Jak zdobywam jakąś prowincję i oglądam zadowolenie w niej, to jest tam coś takiego jak "odmienne posłuszeństwo", a jak potrzymam myszką na tym dłużej, to mi się pojawia że aby się tego pozbyć, to powinienem zmusić prowincję do obietnicy lojalności.
Wiem, że to po jakimś czasie zanika, zaraz po "oporze wobec najeźdźcy", ale pytam z ciekawości, bo w encyklopedii nic na ten temat nie znalazłem.
W tej prowincji panuje wyznanie inne od twojego w Shogunie 2 lub poparcie dla konkurencyjnych stronictw w Narodzinach i Zmierzchu.
Yrpen999
31-08-2012, 13:59
Tyle to wiem, ale macie pomysł o co chodzi z tą obietnicą posłuszeństwa?
Yrpen999
02-08-2013, 19:44
Dicwer, sorry, jeżeli post zabrzmiał niemiło.
PS.: Wiem, że odpowiadam po dosyć długiej przerwie, przepraszam za to. Miałem małe problemy ze znalezieniem czasu.