Zobacz pełną wersję : Runda I Purple[-TWR-] 2:0 Marcin80[SC]
Atakującym w pierwszej bitwie jest Marcin80, który wybiera również nację, erę, mapę oraz dostępną z dwóch wariantów zasadę bitewną.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (tylko 2 bitwy) do 30 września włącznie.
Powodzenia.
Marcin80
25-09-2012, 17:41
Witam, jestem otwarty na propozycje rozegrania meczu. Spokojnie poczekam na rozstrzygniecie barażowego meczu. Mam nadzieje że w razie problemow administracja da więcej czasu.
Pozdrawiam
Jasne , jesli w tamtym meczu sie termin przesunie ,to i tutaj wniesiemy poprawki.
Powodzenia ;)
Hej Marcin :)
Co powiesz na niedzielny wieczór?
Jakby co, to podtrzymuję, że dzisiaj tak po 21:30 mogę zagrać. Niestety nie będę mógł spędzić całego wieczoru na gs, także jakbyś i Ty był chętny to daj znać tutaj ;)
Przedłużamy Rundę I
viewtopic.php?f=477&t=11295 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=477&t=11295)
Daj znać kiedy możesz zagrać - najlepiej z pewnym wyprzedzeniem, bo powoli acz nieubłaganie wypełniają mi się wolne wieczory.
Marcin80
02-10-2012, 19:07
Witam gratuluje awansu, proponuje zagrać w piątek miedzy 21-1 bądź w sobotę 14-17 w niedziele niema mnie w domu chyba ze nie pasuja ci zaproponowane terminy napisz jutro wskoczę na forum.
Pozdrawiam
No myślę, że ten piątek o 21 by dało radę.. ale jeszcze to jutro potwierdzę. Weekend z mojej strony odpada.
Marcin80
04-10-2012, 05:08
Dobra, to czekam na potwierdzenie mogę pojawić się parę minut przed 21 jak się pośpieszę.
Pozdrawiam
Marcin - Purple
0 - 2
Dzięki za grę i ciekawą drugą bitwę, powodzenia dalej ;)
Dzięki za rozegranie meczu i gratuluję Purple wygranej.
Powodzenia Panowie w następnych bitwach.