Zobacz pełną wersję : Runda I Rafi{SB} 2:0 Kerk Fortetze{IPL}
Atakującym w pierwszej bitwie jest Kerk Fortetze, który wybiera również nację, erę, mapę oraz dostępną z dwóch wariantów zasadę bitewną.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas do rozegrania meczu (tylko 2 bitwy) do 30 września włącznie.
Powodzenia.
witam
proponuje sobote o godzinie 22, co Ty na to?
IPL_Kerk Fortetze
28-09-2012, 21:55
Zgadzam się. Do zobaczenia zatem jutro o 22:00
czekalem 20 minut, kolega był online na GS ale niestety nie raczył mi odpisac, nie chce mi sie czekac caly wieczor
IPL_Kerk Fortetze
29-09-2012, 21:31
Ja jestem cały czas od 21:55 widzę cię na czerwono wiec? A teraz sobie poszedłeś.
Pisałem "witam" "Jestem" i nic
od okolo 22:03 nie bylem w zadnej grze wiec niemozliwe ze bylem na czerwono, pisalem do Ciebie kilkukrotnie i nie wyświetliła mi się zadna Twoja odpowiedz zreszta caly czas siedziales z Aronem w grze
Jutro jakoś dasz rade?
Witaj Rafi miałem chat otwarty i cały czas pilnowalem kiedy będziesz
Kerk tobie odpisał a ty w odpowiedzi wyszełes
Rozumiem że pisałeś do niego a on to przez niedopatrzenie widocznie przeoczył niezauważył , ale mogłeś kliknąć do mnie skoro mnie widziałeś
Starajmy sie rozgrywac bitwy bez niepotrzebnych kawasów w końcu gramy dla przyjemności
W lepszej atmosferze zdrowiej będzie się grało wspolnie wszystkim ,i starajmy się rozwiązywać problemy kulturalnie na poziomie
pozdrawiam i zycze wam powodzenia
IPL_Kerk Fortetze
30-09-2012, 02:54
Dzisiaj o 22:00 zatem.
ok, rozumiem. Myślę, że mógł to być jakiś błąd na GSie, ponieważ ja pisałem i do Ciebie Aronie i do Kerka a Wam się pewnie nic nie wyświetliło, mi również się żadna wiadomość nie pokazała od Was więc po 20 minutach wyszedłem.
Miałem kiedyś taką sytuację na GS, że nikt nie widział co pisałem więc może i w tym przypadku tak było ;)
sorry ale nie jestem w stanie dzisiaj zagrac, jutro np o 21 bede mogl na 100%, co ty na to?
IPL_Kerk Fortetze
30-09-2012, 21:30
Nie ma problemu. Dodaj mnie na steam i pisz w końcu to zajmie nam maks 0,5 h więc pisz kiedy tylko będę na steam.
Przedłużamy Rundę I
viewtopic.php?f=477&t=11295 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=477&t=11295)
IPL_Kerk Fortetze
03-10-2012, 01:44
Gratuluję wygranej i również dziękuję za bitwy.
Dzięki za rozegranie, gratuluję zwycięstwa Rafi.
Powodzenia Panowie w następnych meczach.