Zobacz pełną wersję : [ROZWIĄZANE] Pytanie.
Witam.Jutro zamierzam kupić Medieval Total War 2 na steam i moje pytanie brzmi,czy wersja MTW2 na steam posiada j.polski,a jak nie to czy można wgrać spolszczenie?.Buszując po interneci znalazłem że można,ale wolę zapytać się was.Z góry dziękuję za odpowiedzi
Wczoraj była promocja na Medievala II. Z opisu wynik,a że jest to tylko wersja angielska.
Nadal jest.Wiem że nie ma tam j.polskiego,ale nie wiem czy mogę wgrać spolszczenie (obawiam się o bana)ale na necie nie będę grał więc sam nie wiem ;p.A z angielskiego nie jestem aż taki dobry by ogarnąć całą gre.Czekam na kolejne odpowiedzi.Pozdrawiam
Dzisiaj jest -25%, wczoraj była za -75% i tak każdego dnia inna gra. Prawa do polskiej wersji ma CD Projekt. Na naszym forum nie uzyskasz informacji jak w inny sposób uzyskać spolszczenie.
Dobra dam se spokój z tym spolszczeniem,ale mam inny problem.Dziś rano zakupiłem grę przez STEAM.Po zainstalowaniu wyskakuje mi błąd ,,Nie można nawiązać połączenia z serverem kluczy''.Nie wiem co robić ;/.Czekam na wasze odpowiedzi.