Zobacz pełną wersję : I jaki wynik turnieju?
Belizariusz
02-10-2012, 16:59
W związku z tym, że na głównej stronie nie było info o zakończeniu turnieju, a tematy meczów z fazy finałowej wciąż są otwarte to zwracam się z prośbą do sędziujących ten turniej aby upublicznili wyniki turnieju.
Witam po długiej nieobecności.Chciałbym tu przeprosić za brak aktywności.Moja obecna sytuacja powinna się ustabilizować około 15 października,wtedy dogramy z Marcinem mecz.Marcinie skontaktuję się z Tobą na steamie.
W związku z tym, że na głównej stronie nie było info o zakończeniu turnieju, a tematy meczów z fazy finałowej wciąż są otwarte to zwracam się z prośbą do sędziujących ten turniej aby upublicznili wyniki turnieju.
Potężne sztormy rozgoniły floty na cztery strony świata ,więc niemało wody upłynęło zanim się ponownie spotkały i ponowiły krwawe zmagania :D
Dobrze by było jakby rywalizacje o pierwsze i trzecie miejsce w tym turnieju zakończyć ,ogłosić i uhonorować zwycięzców,bo w tedy ,można by powoli zacząć rozmawiać o turnieju lądowym na Napoleonie ewentualnie Napoleonie /Empire.
Wielki Mistrz Malborka
20-11-2012, 21:31
U mnie wszystko działa cacy, gorzej z czasem, przydałyby się jakieś święta dające więcej wolnego czasu. Przy okazji chciałbym też się zmierzyć z Marcinem, któremu z powodu problemów technicznych musiałem oddać walkowera, jeśli sędziowie się nie zgodzą to chociażby po zakończeniu turnieju, ot tak - by nie mieć wyrzutów sumienia (gorzej będzie jak wygram ;) ).
Jeśli 6-10 będzie wolne to chętnie wtedy zagram, jeśli nie to trzeba będzie dalej szukać bo mi w szkole cisną dość mocno.