Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z podstawką

Fizi
05-10-2012, 11:20
Witam serdecznie zapalonych fanów serii Total War ... (Wow jaki wstęp)
Ogólnie jak widać jestem nowy, także jak temat nie tu to przepraszam.
Mam problem z tym, iż mam patcha 1.3, i nie moge odpalić podstawki.
Dodatki normalnie, ładnie się włączają, w gruncie rzeczy ten problem pojawił się po zainstalowaniu ich.
Gdy próbuje odpalić podstawkę, pojawia mi się takie coś :
An unhandled exception has occurred in your application. If you click Continue, the application will ignore this error and attempt to continue. If you click Quit, the application will be shut down immediately.
Input string was not in a correct format. (Wybaczcie że zdjęcia nie dałem ale pisze na szybko).
I 3 opcje do kliknięcia : details, continue, quit.
Jeśli był taki temat, przepraszam, nie znalazłem.
Prosiłbym serdecznie o odpowiedź ...
Ps. to może się przydać :
Gdy klikam continue, normalnie moge grać ale nie mam podpisów w grze czyli nie pisze czyje to miasto, jaki garnizon, ile kupiec zarabia itp. niby da się z tym przeżyć ale to strasznie irytujące ;/ Przepraszam że takie długie :D

Marcin 1984
05-10-2012, 11:24
Podstawka oryginał?

Piter
05-10-2012, 11:30
to złe spolszczenie

Fizi
05-10-2012, 13:20
Marcin : pirat, póki co, jak sie uda to kupie oryginał :D
Piter : Odpalałem bez spolszczenia, tak samo, odpalałem ze spolszczeniem - to samo ;/

David67
05-10-2012, 15:05
Marcin : pirat, póki co, jak sie uda to kupie oryginał :D
To tutaj raczej odpowiedzi nie dostaniesz.

Samick
05-10-2012, 15:33
Aktualnie udało Ci się złapać banika, za przyznanie się do pirackiej kopii gry z uśmiechem na twarzy. Przypominam, że jest jej pełno na półkach i kosztuje w granicach 20-25 zł (Medek + Kingdoms). Przez tydzień będziesz miał czas na zakupienie oryginału, przemyślenie swoich czynów.

Temat zamykam.