Zobacz pełną wersję : LOSOWANIE KLUBÓW
Temat służący do losowania klubów.
Słucham propozycji
1.Jeden klub na gracza czy dwa ?
2.5-cio czy 4 gwiazdkowe kluby ?
3.Reprezentacje czy kluby ? Jeśli gramy po 1 klubie na gracza to możemy grać reprezentacjami , inaczej nie znajdzie się aż tyle dobrych 4-5 gwiazdkowych reprezentacji .
1. Proponuję dwa kluby na gracza, do wyboru w każdym meczu, ale w rewanżu nie można grać z tym samym przeciwnikiem używając tego samego klubu.
2. Przede wszystkim wykluczyć Real i Barcę. Jak dla mnie można zrobić tak: każdy losuje jeden klub pięciogwiazdkowy i jeden czterogwiazdkowy.
3. Kluby
1. Jeden, bez losowania, kto pierwszy ten lepszy. ;)
2. Czterogwiazdkowe.
3. Kluby.
No nie wiem , dla mnie musi być losowanie . Nie powinno być kto szybszy ten lepszy , szczególnie jeśli chcesz grać 4 gwiazdkowymi - bo tutaj jest duża różnica , jeden klub ma kilku kozackich zawodników , którzy sami mogą odmienić mecz , a drugi ma samych badziewiaków , którzy jednak overallem nie odstępują , co wcale nie znaczy , że nie są gorsi.
EDIT :
Jak na razie mam identyczne zdanie jak voitek tj.
1.Losowanie klubów , jeden 4 , jeden 5 gwiazdkowy bez możliwości grania 2 razy z tym samym przeciwnikiem dwa razy tym samym klubem.
2.Wykluczyć barce i real
3.Kluby
jeden 4 , jeden 5 gwiazdkowy bez możliwości grania 2 razy z tym samym przeciwnikiem dwa razy tym samym klubem.
Moim zdaniem niepotrzebne komplikowanie.
Ja będe wszystko rozpisywał więc spokojnie :) Każdy będzie miał podane jakim klubem może grać. Ale oczywiście decyzja należy do większości.
Moim zdaniem niepotrzebne komplikowanie.
To już się sprawdziło, więc problemu nie będzie. Zaufaj nam, bo trochę już graliśmy
W małym gronie może tak, ale my liczmy na duże grono graczy. Poza tym przez takie rozwiązanie rewanże nie będą mieć pełnego smaku, ponieważ kluby będą inne...
A 10 osób to duże grono? Nawet nie wiadomo czy chociaż tyle będzie
W małym gronie może tak, ale my liczmy na duże grono graczy. Poza tym przez takie rozwiązanie rewanże nie będą mieć pełnego smaku, ponieważ kluby będą inne...
Ale doda elementy taktyki , każdy będzie musiał przemyśleć kiedy jakim klubem grać. Dobrze by było jakby się jeszcze reszta wypowiedziała.
william/kaszanka
07-10-2012, 06:56
Popieram Voiteka. Tylko proponuje wporwadzić dobrowolne wymienianie drużyn. TZN. gracz X wylosował MU natomiast gracz Y Mcity oboje chcą się zamienić wpisują notke i gotowe :)
1. Jeden, losowany
2. 4,5 / 5 gwiazdkowe
3. kluby
Rostel123
07-10-2012, 21:49
Ja też bym chciał wykluczyć Real Madrid i Fc Barcelone
Zrobiłem małe rozeznanie i wynika z niego , że jest tylko 7 klubów 5 gwiazdkowych ,a już w tej chwili mamy 8 chętnych do ligi , toteż ...
1.Proponuje dołączyć Tottenham (4,5 gwiazdki , staty prawie takie same jak Chelsea 5 gwiazdkowa ) , a także Borussie , Milan i Arsenal (do dyskusji jeszcze dziś do 20 )
2.Drugi klub to klub 4,5 gwiazdkowy , jako , że klubów 4 gwiazdkowych jest ... od cholery więc zajęłoby to wieki wypisywać wszystkie.
3.Barca i Real wykluczona.
4.I dochodzimy do kwestii z tymi rewanżami - proponuje jednak robić tak jak voitekk mówił , że nie można grać 2 razy z tym samym przeciwnikiem tym samym klubem.
Jeśli nie będzie zastrzeżen dziś do 20 to z takimi zasadami wchodzimy do ligi.
EDIT :
Kluby 5 gwiazdkowe do rozlosowania
Manchester United
Manchester City
Chelsea
PSG
Bayern
Inter
Juventus
+ potrzeba nam więcej klubów , a najlepsze kluby 4,5 gwiazdkowe , będące blisko 5 gwiazdki to
Tottenham
Borussia Dortmund
Milan
Arsenal
Kluby 4,5 gwiazdkowe proponuje rozlosowywać z następujących lig - Rosyjska , Angielska , Hiszpańska , Niemiecka
I wtedy ( z pominięciem Borussi , Milanu , Arsenalu , Tottenhamu ) do rozlosowania jest
Newcastle
Everton
Liverpool
Atletico Madryt
Malaga
Sevilla
Valencia
Bayer Leverkusen
Schalke
CSKA Moskwa
Spartak Moskwa
Zenit