PDA

Zobacz pełną wersję : LOSOWANIE KLUBÓW

Sareth4
06-10-2012, 17:43
Temat służący do losowania klubów.

Słucham propozycji

1.Jeden klub na gracza czy dwa ?
2.5-cio czy 4 gwiazdkowe kluby ?
3.Reprezentacje czy kluby ? Jeśli gramy po 1 klubie na gracza to możemy grać reprezentacjami , inaczej nie znajdzie się aż tyle dobrych 4-5 gwiazdkowych reprezentacji .

voitek
06-10-2012, 18:23
1. Proponuję dwa kluby na gracza, do wyboru w każdym meczu, ale w rewanżu nie można grać z tym samym przeciwnikiem używając tego samego klubu.
2. Przede wszystkim wykluczyć Real i Barcę. Jak dla mnie można zrobić tak: każdy losuje jeden klub pięciogwiazdkowy i jeden czterogwiazdkowy.
3. Kluby

Ensis
06-10-2012, 18:34
1. Jeden, bez losowania, kto pierwszy ten lepszy. ;)
2. Czterogwiazdkowe.
3. Kluby.

Sareth4
06-10-2012, 18:38
No nie wiem , dla mnie musi być losowanie . Nie powinno być kto szybszy ten lepszy , szczególnie jeśli chcesz grać 4 gwiazdkowymi - bo tutaj jest duża różnica , jeden klub ma kilku kozackich zawodników , którzy sami mogą odmienić mecz , a drugi ma samych badziewiaków , którzy jednak overallem nie odstępują , co wcale nie znaczy , że nie są gorsi.

EDIT :
Jak na razie mam identyczne zdanie jak voitek tj.
1.Losowanie klubów , jeden 4 , jeden 5 gwiazdkowy bez możliwości grania 2 razy z tym samym przeciwnikiem dwa razy tym samym klubem.
2.Wykluczyć barce i real
3.Kluby

Ensis
06-10-2012, 18:57
jeden 4 , jeden 5 gwiazdkowy bez możliwości grania 2 razy z tym samym przeciwnikiem dwa razy tym samym klubem.

Moim zdaniem niepotrzebne komplikowanie.

Sareth4
06-10-2012, 19:29
Ja będe wszystko rozpisywał więc spokojnie :) Każdy będzie miał podane jakim klubem może grać. Ale oczywiście decyzja należy do większości.

voitek
06-10-2012, 19:33
Moim zdaniem niepotrzebne komplikowanie.

To już się sprawdziło, więc problemu nie będzie. Zaufaj nam, bo trochę już graliśmy

Ensis
06-10-2012, 19:44
W małym gronie może tak, ale my liczmy na duże grono graczy. Poza tym przez takie rozwiązanie rewanże nie będą mieć pełnego smaku, ponieważ kluby będą inne...

voitek
06-10-2012, 19:52
A 10 osób to duże grono? Nawet nie wiadomo czy chociaż tyle będzie

Sareth4
06-10-2012, 20:24
W małym gronie może tak, ale my liczmy na duże grono graczy. Poza tym przez takie rozwiązanie rewanże nie będą mieć pełnego smaku, ponieważ kluby będą inne...

Ale doda elementy taktyki , każdy będzie musiał przemyśleć kiedy jakim klubem grać. Dobrze by było jakby się jeszcze reszta wypowiedziała.

william/kaszanka
07-10-2012, 06:56
Popieram Voiteka. Tylko proponuje wporwadzić dobrowolne wymienianie drużyn. TZN. gracz X wylosował MU natomiast gracz Y Mcity oboje chcą się zamienić wpisują notke i gotowe :)

Volfgan
07-10-2012, 13:47
1. Jeden, losowany
2. 4,5 / 5 gwiazdkowe
3. kluby

Rostel123
07-10-2012, 21:49
Ja też bym chciał wykluczyć Real Madrid i Fc Barcelone

Sareth4
08-10-2012, 14:20
Zrobiłem małe rozeznanie i wynika z niego , że jest tylko 7 klubów 5 gwiazdkowych ,a już w tej chwili mamy 8 chętnych do ligi , toteż ...
1.Proponuje dołączyć Tottenham (4,5 gwiazdki , staty prawie takie same jak Chelsea 5 gwiazdkowa ) , a także Borussie , Milan i Arsenal (do dyskusji jeszcze dziś do 20 )
2.Drugi klub to klub 4,5 gwiazdkowy , jako , że klubów 4 gwiazdkowych jest ... od cholery więc zajęłoby to wieki wypisywać wszystkie.
3.Barca i Real wykluczona.
4.I dochodzimy do kwestii z tymi rewanżami - proponuje jednak robić tak jak voitekk mówił , że nie można grać 2 razy z tym samym przeciwnikiem tym samym klubem.

Jeśli nie będzie zastrzeżen dziś do 20 to z takimi zasadami wchodzimy do ligi.

EDIT :
Kluby 5 gwiazdkowe do rozlosowania
Manchester United
Manchester City
Chelsea
PSG
Bayern
Inter
Juventus
+ potrzeba nam więcej klubów , a najlepsze kluby 4,5 gwiazdkowe , będące blisko 5 gwiazdki to
Tottenham
Borussia Dortmund
Milan
Arsenal

Kluby 4,5 gwiazdkowe proponuje rozlosowywać z następujących lig - Rosyjska , Angielska , Hiszpańska , Niemiecka
I wtedy ( z pominięciem Borussi , Milanu , Arsenalu , Tottenhamu ) do rozlosowania jest

Newcastle
Everton
Liverpool
Atletico Madryt
Malaga
Sevilla
Valencia
Bayer Leverkusen
Schalke
CSKA Moskwa
Spartak Moskwa
Zenit