PDA

Zobacz pełną wersję : Runda III Kerk Fortetze{IPL} 0:2 Scooter{SB}

piterus
07-10-2012, 21:51
Atakującym w pierwszej bitwie jest Kerk Fortetze, który wybiera również nację, erę, mapę oraz dostępną z dwóch wariantów zasadę bitewną.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas rozegrania meczu (tylko 2 bitwy) do 14 października włącznie.
Powodzenia!

Scooter
08-10-2012, 12:15
Witaj , od jutra do piątku mogę grać między 8 a 15 , wstrzelisz się w jakieś godziny? ;)

Scooter
09-10-2012, 19:50
Halo , odezwij się :cry:

IPL_Kerk Fortetze
09-10-2012, 19:57
Witam w godzinach takich zwykle chodzi się do pracy, dlatego nie mogłem odpowiedzieć, po prostu jeśli przyjdę np. wcześniej albo będę miał wolne to się odezwę jednak proponowanie takich godzin w środku tygodnia nie jest fair.

Scooter
10-10-2012, 08:23
proponowanie takich godzin w środku tygodnia nie jest fair.
Ze względu na to że jesteś jak mniemam nowym członkiem IPlu i jak widzę lekko nieogarniętym zostawię tą wypowiedź w spokoju.

Godzimy jakie Tobie zaproponowałem to godziny w jakich "Ja" mogę grać w tym tygodniu. Przecież nie wymuszam na Tobie abyś się zrywał z uczelni , pracy itd. Po prostu wystarczyło napisać iż w tych godzinach Ci nie pasuje bo jesteś w pracy i napisać w jakich dniach i godzinach możesz być dostępny. Na pewno znajdziemy jakiś wspólny termin tylko trzeba się odezwać a nie siedzieć cicho 2 dni ;)

w godzinach takich (8-15) zwykle chodzi się do pracy, dlatego nie mogłem odpowiedzieć
Przecież nie musiałeś odpowiedzieć w tych akurat godzinach :D

Jeśli chodzi o mnie to w weekend mogę grać raczej tylko w niedzielę o około 23. Ewentualnie PN o tej samej porze {jeśli Ci oczywiście pasuje i zgodzą się sędziowie)

IPL_Kerk Fortetze
10-10-2012, 20:41
Ze względu na to że jesteś jak mniemam nowym członkiem IPlu i jak widzę lekko nieogarniętym zostawię tą wypowiedź w spokoju.

Ja zostawię to bez komentarza do przeczytania Ci jeszcze raz.

Ja jestem wolny od 16 do 23 powiedzmy codziennie. W weekendy również. W piątek być może będę wolny cały dzień, jak coś pisz na steam jak jestem dostępny.

Scooter
11-10-2012, 06:48
W takim razie odezwę się w Piątek o około 10-11 ,

Scooter
12-10-2012, 09:37
Kerk vs Scooter 0-2 ,
dzięki za miło spędzony czas i powodzenia w kolejnych kolejkach ;)

IPL_Kerk Fortetze
12-10-2012, 17:05
Również dziękuję za gry i życzę powodzenia.

piterus
12-10-2012, 17:11
Dzięki za rozegranie meczu, graty Scooter za zwycięstwo - już 3 z rzędu zdaje się.
Życzę powodzenia dla Was w następnych bojach.