Zobacz pełną wersję : Runda III Markus{TWB} 1:1 OskarXpl
Atakującym w pierwszej bitwie jest Markus, który wybiera również nację, erę, mapę oraz dostępną z dwóch wariantów zasadę bitewną.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z Regulaminem i Zasadami.
Czas rozegrania meczu (tylko 2 bitwy) do 14 października włącznie.
Powodzenia!
Mogę grać codziennie po godzinie 20 co ty na to?
Do piatku mam nocki o 21 wyjeżdżam wiec byłoby trudno ,wiec wstępnie umówmy sie na sobotę 21.
Przed sobotą w jakich godzinach by ci pasowało?
Tak około 14-15 albo 19.Możemy zagrać w tych godzinach w piątek.
Jutro od 12 do 15 bym mógł raczej grać. Jak masz to napisz na gg, jeśli nie to po prostu poczekaj jutro o 19.30 na gs, albo pisz na forum na pw
Dobra to jesteśmy umówieni na 19/30 jkby co to bede od 19 na gs mój nick Markus_dulum jeden warunek bitewki musimy zakończyć przed 21 wyjazd do pracy.
Nie widziałem cie na gs a za bardzo nie mam dzisiaj czasu czekać skoro nie dałeś znaku na forum.Jutro ci napisze jak bede dostepny sobota i niedziela.
Dzisiaj prawdopodobnie do 15 będę dostępny, nie wiem jak z wieczorem. Jutro po 21 bym mógł na 100%
Czekam na gs jakbym nie odpisywał poczekaj z 20 min
1-0 Markus drugą bitwę rozegramy jutro, bo był błąd nat. Napisz czy po 21 ci pasuje
Na razie jest 1: 0 dla mnie ,Oskar miał problemy z połączeniem dlatego w moim i jego imieniu proszę o przedłużkę .
Oskar o tej samej porze -21 jutro.
Macie dodatkowe 3 dni na dokończenie bitwy.
Meczyk dokończony w drugim wygrał OskarXpl wiec w sumie remis.
Dzieki Scooter i Oskar za wyrozumiałość dzisiaj nie jestem w formie ;)
Dzięki za sprawne dogranie meczu i gratuluję wygranych bitew.
Powodzenia na dalszym etapie rozgrywek.