Zobacz pełną wersję : Jak grać w bitwy online?
Witam, wiem że większość z was mnie wyśmieje ale nie mogę dojść do tego jak grać online. W menu głównym daję 'Wielu graczy', pisze tam że należy wejść na gamespyid.com żeby uzyskać ID. Wszedłem na strone, zarejestrowałem się i przekierowało mnie na s.ign.com. Tam też się zarejestrowałem i myślałem że wszysko będzie OK. Wchodze do gry i wpisuje nick, e-mail i hasło podane przy rejestracji na gamespyid i klikam 'Bitwy Online'. Po chwili pokazuje mi się komunikat 'Utrata połączenia' lub 'Logowanie nie powiodło się'. Proszę o pomoc.
Nie lepiej z kimś przez hamahi pograć?
Poprostu wbijasz do jakiejś sieci,umawiasz się,kto jest hosterem,i tyle.Z tym nie ma żadnych błędów.
Nie lepiej z kimś przez hamahi pograć?
Poprostu wbijasz do jakiejś sieci,umawiasz się,kto jest hosterem,i tyle.Z tym nie ma żadnych błędów.
Bzdura , online to tylko Gs , jak zainstalujesz hamahi to nie pograsz online. Jak sam zaznaczyles "umawiasz się z hosterem" ale trzeba takiego najpierw mieć , a na Gsa wbijasz i grasz z kimkolwiek.
Res , przeczytaj dlaczego nie możesz sie zalogowac , czy poprzez błąd hasła czy poprzez bląd kodu rejestracyjnego.
Start > Uruchom > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > Sega i Medieval poszukaj cd-kay przepisz jeszcze raz dokładnie tak jak masz z tyłu instrukcji dużymi literami i powinno być ok. Zobacz jeszcze czy zapora nie blokuje połączenia z internetem dla mtw2.
Start > Uruchom > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > Sega i Medieval poszukaj cd-kay przepisz jeszcze raz dokładnie tak jak masz z tyłu instrukcji dużymi literami i powinno być ok. Zobacz jeszcze czy zapora nie blokuje połączenia z internetem dla mtw2.
Ale u mnie pisze 'Logowanie nie powiodło się' a nie tak jak u innych : 'Logowanie nie powiodło sie, Logowanie nie powiodło sie - niewłaściwy klucz CD'. A pozatym nie mam folderu Sega w HKEY_LOCAL_MACHINE. Do gamespy arcade moge się zalogować bez problemu.
A masz hamahi zainstalowane? Jeśli tak to odinstaluj!Tak jak napisał oskar ,spr zapore a nawet antywirka czy nie blokują.
Hamahi nie posiadam a zapore wyłączyłem i dalej nie działa :(
Extra Klasyka z Empiku za 25zł